Що радить прочитати лідер гурту “Чумацький шлях” Сергій Строян

Що радить прочитати лідер гурту “Чумацький шлях” Сергій Строян
Фото Сергія з його сторінки у Facebook
  • Читання - один із найрозповсюдженіших способів провести дозвілля. 
  • Своїми “топовими” книгами цього разу поділився хмельницький музикант Сергій Строян.

Деякі книги надихнули його на написання тексту для нової пісні. Деякі - змусили абстрагуватися від світу й годинами сидіти, перегортаючи сторінку за сторінкою. А деякі - кличуть перечитувати себе знову і знову.

Сергій Строян - лідер гурту “Чумацький шлях”. Сергій любить кататися на велосипеді, гори та музику. У його житті “зашкалює” творчість. Адже він пише тексти до пісень, співає та грає на акордеоні. Окрім того, музикант знаходить час і на читання. На прохання журналістів vsim.ua Сергій склав підбірку книг, яку радить прочитати кожному. Їх він прочитав сам і зізнається, що до деяких з радістю повертався б ще і ще. 

Гортайте далі та дізнавайтесь про книги детальніше.

Відео дня

Грегорі Девід Робертс “Шантарам”

Фото - Шантарам (комплект из 2 книг)

В сюжеті - пригодницька авантюрна сповідь колишнього наркомана, який відсидів у в'язниці і втік до Індії. Там йому доводиться виживати, впавши на саме дно. Після прочитання не віриться, що на долю однієї людини могло випасти стільки пригод, мандрівок і випробувань.

Придбати книгу в двох частинах можна в інтернеті. Ціна коливається від 119 до 246 гривень.

Валерій Ананьєв "Сліди на дорозі" 

Фото - Сліди на дорозі

Саме ця книга надихнула Сергія на написання тексту до нової пісні. Це жива книга про війну на сході України. За її прочитанням можна максимально відчути всю описану атмосферу. І написаний лист коханому на фронт, і допомога пораненому товаришеві - всі ці події немов здатні пройти наскрізь читача.

Вартість книги - від 218 до 290 гривень.

Деніел Кіз “Квіти для Елджерона”

Фото - Квіти для Елджернона

“Книга, яку я читав, не відриваючись”, - зізнається Сергій Строян. Це пронизлива історія про чоловіка із розумовою відсталістю. Попри все, у нього є друзі, робота, захоплення і бажання вчитися. Водночас він погоджується взяти участь у небезпечному науковому експерименті, який може зробити його найрозумнішим. І тут виникає питання: яку ціну ми маємо платити за свої бажання і чи варті вони того?

Книгу можна придбати онлайн. Ціна коливається від 112 до 150 гривень.

Шалва Амонашвілі "Сповідь батька синові" 

Сповідь батька синові. Амонашвілі Ш.О.. Хмельницький

Назва книги говорить сама за себе. Автор написав її для свого сина, коли йому виповнилося 16 років. “Перед вами велика життєва романтика”, - зазначає сам автор.

Книгу можна придбати на просторах інтернету. Ціна від 39 до 55 гривень.

Що радить прочитати хмельницький чиновник і мандрівник Андрій Бондаренко

Що радить прочитати хмельницький мандрівник і письменник Юрій Даценко

Що радить прочитати хмельницький фотограф Сергій Аніськов

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up