Куди піти на передостанні вихідні літа: анонс заходів на 22-23 серпня

Останні серпневі дні радують хмельничан своєю погодою, тож сидіти вдома на вихідних - просто-таки злочин! vsim.ua пропонує підбірку заходів, які подарують вам позитивні враження та хороший настрій.

 

Програма заходів

Виставка “Всесвіт СУПЕРГЕРОЇВ та Minecraft” 

Із 22 серпня у Хмельницькому стартує виставка, яка занурить вас в таємничий світ фантастики, та подарує масу позитивних вражень вам і вашим близьким! Ваші дітки матимуть змогу прокататись на бетмобілі та навіть спробувати подужати молот Тора!

Відео дня

Де: "Торгово промислова палата" 

Коли: 22 серпня-13 вересня, з 10.00 по 20.00 без вихідних

Скільки: дитячий квиток - 40 грн, дорослий - 50 грн. Дітям до 4-х років безкоштовно.

Йога вихідного дня

Йога-гімнастика - чудовий спосіб розслабитись та забути про свої буденні проблеми. Ви можете провести час у компанії однодумців та насолодитись природою.

Де: Молодіжний парк

Коли: 22-23 серпня, з 9.00 по 10.30

Скільки: 50 грн

Увага! Погода мінлива, так що перед зайняттям краще уточнити, чи відбудеться практика. 

Кубок Поділля з тріатлону

Тріатлон - це олімпійський вид спорту, який включає у себе три складові: плавання, їзду на велосипеді та біг. Якщо вам цікаво спостерігати за спортивними змаганнями, ми пропонуємо такий вид дозвілля.

Де: мікрорайон Озерна

Коли: 23 серпня, 9.00

Скільки: безкоштовно

 

Міський фестиваль-конкурс із соціальних та вуличних танців “Нестримний потік 3”

Хмельничани та гості міста запрошуються на  міський фестиваль-конкурс із соціальних та вуличних танців під назвою "Нестримний потік". Цей фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців. 

Де: майданчик біля кінотеатру ім. Т. Шевченка 

Коли: 23 серпня, з 18.00 по 21.00

Скільки: безкоштовно

Увага! Попередня реєстрація обов’язкова, мати при собі маску. 

Дитяча гастрономічна школа

Завдяки цьому заходу ваше дитя може розкрити у собі кулінарні таланти. Кожна дитина приміряє фартушок та відчує себе кухарем ресторану, приготувавши штрудель за авторським рецептом.

Де: Ресторан Proskuriv station, вул. Грушевського, 62

Коли: 23 серпня, 12.00

Скільки: 200 грн 

Вистава “Украдене щастя”

Одна з найпопулярніших в українській літературі та найбільш знакова для театру п'єса Івана Франка «Украдене щастя» цієї неділі подарує незабутні емоції хмельницькому глядачеві.

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Коли: 23 серпня, 18.00

Скільки: 60-100 грн 

Дитяча вистава “Зимова казка Лускунчик”

Пориньте в атмосферу новорічного дива разом з улюбленими героями. За мотивами казки Ернста Гофмана «Лускунчик і мишачий король».

 

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 6

Коли: 23 серпня, 12.00

Скільки: 50-100 грн 

Бажаємо вам приємних вихідних!

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up