Настільні ігри для двох: підбірка для новачків і професіоналів

Настільні ігри для двох: підбірка для новачків і професіоналів
  • Якщо спорт, читання й кіно вже набридли, то настав час для настільних ігор. 
  • Адже нині вони є на всяк смак: від пригодницьких до романтичних.
  • Гортайте далі та обирайте гру собі до вподоби.

Під час карантину в житті багатьох з’явилося чимало вільного часу. Як правило, всі його проводять по-різному. Є ті, хто по десятому колу зробив генеральне прибирання і ті, хто з ранку до ночі насолоджується улюбленим серіалом.

Насправді варіантів як провести своє дозвілля є багато. Наприклад, можна захопитися прочитанням цікавого роману. До речі, щотижня на нашому сайті з’являється свіжа підбірка книг від відомих хмельничан.   Крім того, можна зайнятись спортом, тим самим привести своє тіло до бажаної форми. 

Ну а щоб карантинні дні минали цікаво та весело, скористайтесь підбіркою настільних ігор. Адже їхнє різноманіття просто вражає. Можна підібрати гру на будь-який смак: від пригодницької до романтичної. Придбати кожну з представлених позицій можна в інтернеті. Гортайте далі та знайомтесь із ними детальніше.

Відео дня

Морський бій

Усім знайома гра допоможе відволіктися від реальності та з головою пірнути у “бій”. Ігровий набір складається з двох компактних кейсів для кожного суперника. Кейс - це ігрове поле з розміткою координат. Також в розпорядженні гравців пластмасові моделі кораблів і маркери для відміток цілей бомбардування. 

Суперники сідають один навпроти одного, розставляють флот на своїй ігровій дошці. По черзі називають координати атаки і відзначають свої удари по противнику на другій частині ігрового поля. Червоні фішки - потрапляння по кораблю, білі - повз.

Мета гри - потопити ворожий флот і не втратити свій. Для цього капітану доведеться уважно стежити за процесом гри, продумувати власну тактику ведення бою, виявляти логіку і винахідливість.

Вартість гри коливається від 197 до 479 гривень.

Pentago

Настольная игра Пентаго / Настільна гра Пентаго 41501104 Granna ...

Ця гра для двох, і не дивлячись на простоту своїх правил, вона змушує учасників напружити мізки. Для перемоги потрібно скласти ряд з п'яти кульок свого кольору. Складність полягає в тому, що поле постійно змінюється. 

Вартість гри - 664 гривні.

In love

Настільна гра In Love, Hobby World (1082)

Це весела гра для закоханої парочки. Всередині коробки ви знайдете три колоди карт, на яких будуть відверті запитання, колоду із завданнями та бонусами. Також в комплекті йде ігрова доріжка і магнітна рамка, куди можна буде записати своє бажання і повісити на видному місці до його виконання. Для перемоги необхідно зібрати певну комбінацію карт. Зрештою, призом стане бажання, яке ви зможете загадати своїй половинці.

Вартість гри коливається від 445 до 940 гривень.

Дженга

Настільна гра Hasbro Дженга (A2120) купити в інтернет магазині ...

Правила цієї гри дуже прості - необхідно побудувати вежу й витягуючи брусочки знизу, добудовувати ними конструкцію зверху. Головне її не зруйнувати. Переможцем буде гравець, який вдало зміг покласти брусочок останнім.

Вартість гри від 116 гривень.

UNO

ROZETKA | Настольная игра Uno Mattel (W2085). Цена, купить ...

Відома багатьом карткова настільна гра.  Її динаміку забезпечує те, що напрямок ходу гравців постійно змінюється і навіть може передаватися позачергово іншим гравцям. Ваше завдання - якомога швидше позбутися карт в руці. І не забудьте попередити про те, що залишилася всього одна карта, сказавши «Уно».

Вартість гри коливається від 45 до 119 гривень.

Cет

Настільна гра Сет Стиль жизни (320064) купити в інтернет магазині ...

Настільна гра Сет - кращий із способів перевірки пильності та швидкості реакції учасників гри. 

Гра складається з 81 унікальної картки, з різним поєднанням форм, кольорів, кількості і заливки фігур. Відповідність або розбіжність за наявними параметрами має безліч різних комбінацій, тому на розданих картах можливо помітити близько десяти різних сполучень.

Гра вимагає власної перевірки і поступовості ходів. Саме це змушує задуматися, адже суперник може впоратися швидше.

Вартість гри від 350 гривень.

Panic Lab

Настільна гра Gigamic Panic lab (40071) - 【Будинок іграшок ...

Справи, що відбуваються в цій лабораторії - це величезна таємниця. Зовсім нічого не відомо про експерименти і про те, хто їх проводить. Відомо тільки одне - усі піддослідні амеби вирішили втекти якнайдалі. 

Для початку гри, потрібно викласти жетони по колу (всього їх 25: шістнадцять з яких є піддослідними). Важливо пам'ятати про те, що амеби можуть не тільки втекти з лабораторії, вони можуть навіть мутувати, пробігаючи через різні кімнати лабораторії. При цьому вони змінюють не тільки колір: після подібних мутацій ви можете зовсім не впізнати втікача.

Вартість гри від 349 гривень.

Шукачі скарбів

Настільна гра "Шукачі скарбів" (1206_UA) купити за низькою ціною в ...

Щоб дістатися до скарбів, гравцеві необхідно пересувати "стіни лабіринту", використовуючи додаткову картку. Потрібно намагатися дістатися до них швидше за інших гравців, щоб стати переможцем. Хто зможе першим відшукати всі скарби - той виграв.

Вартість гри від 136 до 373 гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олекса Шумейко

    Сидіт в будці і грайте в морський бій. І не звертайт уваги на те, що збоченці від слуги народу підсунули законопроект 3316, який дозволить садити українця на 8 років, якщо він скаже , що підаRAC є таким, що якщо людина бере шлюб з телевізором, чи козлом і ви скажете, що це збоченець, то вам дадуть 8 років тюрми. Українці поставти свій підпис в петиції до президента про ветування даного законопроекта. Петицію склав юрист Сергій Гула. Рекомендую його прослуховувати в ютубі, в якому він дає добрі обгрунтовані поради, як сьогодні вести себе в цей складний час. Українці шануймося, бо ми того варті.

    валентина reply Олекса Шумейко

    Ух ты, даже законопроекты под себя подогнали, пида ras ы заботятся о пида rassax Так тебя понимать ???

    Мастер Автополив reply Олекса Шумейко

    А чего тебя именно это беспокоит. Некого оскорбить? Ватники и москали закончились. Ну будет человек с козлом жить, может ему милее козел, чем нацик с одной извилиной.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up