Що радить прочитати супергерой Хмельмен

Що радить прочитати супергерой Хмельмен
Фото Хмельмена з його сторінки у Facebook
  • Щотижня ми публікуємо підбірку книг від відомих та цікавих хмельничан.
  • Цього разу її зробив супергерой міста - Хмельмен.

Його зовнішній вигляд нагадує одного з героїв відомого вигаданого світу “Marvel”. Втім мова йде не про Бетмена і навіть не про Людину-павука. Адже Хмельницький має власного супергероя. Звуть його Хмельмен. 

Поза своїми геройськими діяннями, цей чоловік є звичайнісінькою людиною із власними звичками та хобі. Одне із його улюблених занять - читати. Особливо він полюбляє занурюватися в книги, в яких йдеться про місто Хмельницький. Що ж радить прочитати місцевий супергерой? Гортайте далі й знайомтесь із підбіркою книг від Хмельмена.

"Три товариші"  Еріх Марія Ремарк

Фото - Три товариші

Відео дня

Міцна дружба, справжня любов і щира радість від простого «бути» — це те, чим живуть герої Ремарка. Свята і будні - все їхнє існування затьмарене трагедією «втраченого покоління»: жахлива і безглузда війна назавжди залишила слід у їхніх головах, серцях і долях. Проте три товариші, які пройшли страшними стежками Першої світової, таки знаходять у собі сили й сміливість жити далі й насолоджуватися тим, що дарує новий день.

Книгу можна придбати в інтернеті. Ціна коливається від 170 до 200 грн.

"Людина розумна. Історія людства від минулого до майбутнього" Ювал Ной Харарі

Фото - Людина розумна. Історія людства від минулого до майбутнього

Дослідження, яке ламає усталені уявлення про земну історію від появи людини і народження мови до наших днів. Воно примушує задуматись: шлях розвитку наших предків міг би бути зовсім іншим. У книжці ви не знайдете нудної хронології і сухих дат, але разом з автором будете розмірковувати про численні “Чому?”

Вартість книги коливається від 160 до 190 грн.

"Пастка для різника" Юрій Даценко 

Фото - Пастка для різника

1888 рік. Лондон.  Місто трусило немов у лихоманці. Таємничий незнайомець, прозваний у народі Джеком Різником, одну за одною вбиває жінок легкої поведінки, щоразу дивним чином вислизаючи з рук поліції. Кілька років по тому. Проскурів. Молодий лікар-хірург отримує від поліції запрошення на експертизу трупа дівчини-повії. Побачене вражає його. Така жорстокість притаманна самому дияволові. Поліція швидко оголошує справу розкритою. Проте відбувається ще одне вбивство… Лікар розуміє: слідчі лише марнують час, і береться за власне розслідування. Куди воно заведе молодого хірурга? І що означає незрозумілий напис, знайдений на стіні поблизу тіла другої жертви? Чи мають стосунок до вбивств проскурівські масони і які таємниці приховує місцева знать? З певних причин він має підстави вважати, що у подільській провінції орудує той самий Джек Різник…

Ціна за книгу коливається від 85 до 100 грн.

Комікс “Таємниці Хмельвіля”

Книга представлена як в паперовому варіанті, так і в електронному. “Для батьків - це справжня знахідка”, - зауважує Хмельмен. У цій книзі можна знайти безліч історій про Хмельницький. Що стосується додатків - послухати цікаві розповіді можна і в аудіо форматі. Озвучує їх сам Хмельмен. Додаток Khmelville є безкоштовним як для Android, так і для iOS.

Читайте також: Що радить прочитати хмельницький фотограф Сергій Аніськов

Що радить прочитати хмельницька письменниця Ольга Саліпа

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up