“Нестримний потік”: обирайте переможця третього сезону (ГОЛОСУВАННЯ)

“Нестримний потік”: обирайте переможця третього сезону (ГОЛОСУВАННЯ)
  • Танцювальний батл між студіями та клубами Хмельницького триває.
  • Переглядайте відео усіх чотирьох конкурсантів та голосуйте за свого фаворита

“Нестримний потік” - таку назву має міський фестиваль-конкурс соціальних та вуличних танців. У Хмельницькому він проводиться уже втретє. Цьогоріч до конкурсної програми потрапили чотири учасники. Це клуби та студії міста.

Головна особливість конкурсу - вміння вчити і залучати до танців хмельничан. Саме здобутки в цьому напрямку роботи студій та клубів були зібрані в конкурсні відео.

Сальса Клуб Хмельницький (SalsaClubKhmelnytskiy)

У Клубі викладаються Кізомба, Бачата, СальсаКасіно, а також Сальса Леді Стайл - жіноча танцювальна сальса-стилістика. Навчання пропонується лише дорослим.  Клуб веде свою роботу з 2019 року.

Відео дня

КіззСтудіо (KizzStudio) 

Навчання пропонується лише дорослим.Студія спеціалізується на викладанні Кізомби та веде свою роботу з 2019 року.

Ель Дескансо (ElDescanso) 

Студія пропонує Бачату, Кізомбу та Сальсу, , Меренге, Руеду, а також окремі напрямки стилістики. Навчання пропонується лише дорослим.Студія веде свою роботу з 2016 року.

Біг ДенсХом (BigDanceHome) 

Комфортний простір для вашого зростання. Навчаються танцям професійні та аматорські групи для дорослих та дітей. Студія веде свою роботу більше ніж 7 років, а саме з 2018 року безпосередньо під брендом Біг ДансХом (BigDanceHome).

Трійку кращих клубів визначить журі. Призери отримають цінні подарунки від організаторів, якими є управління культури і туризму Хмельницької міської ради, Хмельницький міський будинок культури, Клубне об’єднання «Простір» Хмельницького міського будинку культури, Кінотеатр ім. Т.Г. Шевченко.

Також свій подарунок отримає той, кого оберете ви. За підсумками голосування буде вручено приз глядацьких симпатій. Тому обирайте свого фаворита до 17:00 суботи, 5 вересня.

Опитування

Нестримний потік - 3

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Alena Protsiuk

    Big Dance Home🤗
  • Каміла

    Big Dance Home!!❤️
  • Каміла

    Big Dance Home!!❤️
  • Каміла

    Big Dance Home!!❤️
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:09 Зеленський призначив нового очільника СБУ на Хмельниччині 20:33 Староста села на Хмельниччині очолила новостворену пожежну команду (ФОТО) 20:02 У Хмельницькому попрощалися із захисником Мирославом Марчуком 19:36 Військовослужбовців та ветеранів Хмельниччини запрошують стати учасниками стипендійної програми Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 19:22 В Хмельницькому «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (новини компаній) 18:52 Роман Миколаїв: «Довелося платити за помилку життям дорогих людей» photo_camera 18:27 Хмельничан запрошують малювати мурал: коли і де 18:02 «Укрпошта» переїхала: як і де тепер працює нове відділення photo_camera 17:20 Хто постачає дрони Хмельницькій міськраді? Ми перевірили 16:39 На 13 годин обмежать потужність світла підприємствам Хмельниччини 15:53 На Шепетівщині чоловік обікрав квартиру, в якій раніше робив ремонт 15:12 На Хмельниччині знищили авіаційну бомбу 14:33 Прикордонники витягнули з Тиси трьох жителів Хмельниччини, які хотіли потрапити в Угорщину (ВІДЕО) 14:02 Зникла три тижні тому. Рідні та поліція шукають 70-річну Галину Кудлу 13:28 У пожежі на Хмельниччині загинула жінка 12:50 Ситуація із незаконним обігом зброї погіршилася, – Василь Птащук 12:03 На перехресті Святослава Хороброго й Грушевського сталася ДТП із п’яною водійкою 11:37 Скільки коштують валюти в обмінниках та банках Хмельницького 9 травня (ІНФОГРАФІКА) 11:01 Рідним загиблих військових з Хмельницького вручили державні нагороди photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up