Що радить прочитати хмельницький мандрівник і письменник Юрій Даценко

Що радить прочитати хмельницький мандрівник і письменник Юрій Даценко
Фото зі сторінки Юрія Даценка у Facebook
  • Читання - один із найрозповсюдженіших способів провести дозвілля.
  • Своїми “топовими” книгами цього разу поділився мандрівник і письменник з Хмельницького.

Він побував у всіх куточках Хмельниччини та незвіданих місцях України. Юрій Даценко - автор проєкту “Незнана Україна” й за сумісництвом письменник. Його книга “Пастка для різника” вийшла друком минулого року. За словами Юрія, її написанню посприяла саме його любов до читання.

Крім того, Юрій Даценко зізнається, що разом із дружиною мають власну бібліотеку. Вона налічує близько 4 тисяч книг. Кожна з них для подружжя є окремим світом, в який  вони повертаються тоді, коли цього хочеться. 

Відео дня

“Читання - практично половина мого життя” - розповідає Юрій Даценко. Чоловік залюбки поділився підбіркою книг, що найбільше запали йому в душу. Гортайте і читайте про них детальніше. 

"Терор" Ден Сімонс

Терор

Північ, лютий холод і не менш дошкульний голод, а також смерть від надприродного чогось, яка повсякчас чаїться десь поряд, раз у раз забираючи життя учасників експедиції. На тлі смертельно-прекрасних пейзажів півночі відбувається боротьба з байдужою і жорстокою до людини природою, боротьба з чимось невідомим, чого не можуть спинити ані рушниці, ані найлютіші бурі північної зими. Врешті-решт, боротьба одне з одним. Бо, як відомо з давніх-давен, людина – найстрашніший і найжорстокіший звір.

Книгу можна придбати в режимі “онлайн”. Ціна коливається від 200 до 383 гривень.

"Природа всіх речей" Елізабет Гілберт

Фото - Природа всіх речей

Aлмi Вiттeкep, нeймoвipнiй жiнцi з гocтpим дoпитливим poзумoм тa нeвгacимoю цiкaвicтю дo нaвкoлишньoгo cвiту, випaлa дoля жити в eпoxу нaукoвиx eкcпeдицiй i peвoлюцiйниx пpocвiтницькиx iдeй. Cуcпiльнi пpипиcи i oбoв’язoк тpимaють її у cувopиx paмкax paцioнaльнoгo, a кoxaння i жaгa дo знaнь cпoнукaють дo пoшукiв зa мeжeю ocяжнoгo. 

Ціна книги на просторах інтернету від 99 до 120 гривень.

"Мемуари гейші" Артур Ґолден

Фото - Мемуари гейші

Оповідь ведеться від імені головної героїні. Вона разом із сестрою - бідні сироти, яких невдовзі розлучають. Спроба втечі завершується травмою ноги, а також закоханістю у старшого чоловіка. Саме кохання підштовхнуло дівчинку опанувати ремесло гейші та стати найвідомішою в історії Японії у 20-му столітті.

Вартість цієї книги коливається від 145 до 374 гривень.

"Bucky Fucking Dent", Девід Духовни

Фото - Bucky F@cking Dent: роман

Пересічний чоловік за тридцять. Він з тих, кому байдужі загальноприйняті цінності «дім-сім’я-кар’єра». Він ще й невизнаний письменник і недолюблений батьком син. Чи зможе він примиритися з батьком, воскресити недописаний роман і створити свою щасливу сім’ю?

Придбати книгу “онлайн” можна від 100 до 150 гривень.

"Про чоловіків" Ошо

Фото - Про чоловіків. Криза мужності як шанс пізнати себе

Яким c сучасний чоловік? Син, закоханий парубок, одружений чоловік, батько, підприємець, старець? Ошо досліджує соціальні ролі з притаманною йому провокативністю. гумором і глибокою мудрістю.

Вартість книги коливається від 139 до 188 гривень.

Читайте також: 

Що радить прочитати хмельницький фотограф Сергій Аніськов

Що радить прочитати хмельницька письменниця Ольга Саліпа

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:05 Голову військово-лікарської комісії хмельницькі правоохоронці спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up