В Україні перша людина одужала від коронавірусу, — Володимир Зеленський

В Україні перша людина одужала від коронавірусу, — Володимир Зеленський
  • Пацієнту із Чернівців вдруге зробили лабораторний тест на COVID-19 і він показав негативний результат.

  • Сьогодні, 20 березня, його виписують додому.

Щодня на офіційному сайті президента України з’являється відеозвернення глави держави про протидію поширенню коронавірусу в Україні. Сьогодні в ньому Володимир Зеленський повідомив приємну новину. Станом на ранок 20 березня, в Україні є перший пацієнт, який одужав від коронавірусу. 

Хворому з Чернівців було зроблено повторний лабораторний аналіз на коронавірус. І він вдруге показав негативний результат.

"Ми маємо дуже радісну новину: пацієнту з Чернівців було зроблено повторний лабораторний аналіз на коронавірус – і він вдруге показав негативний результат. А отже можемо констатувати офіційно: в Україні є перша людина, яка одужала від коронавірусу. Сьогодні його виписують із лікарні – і він повертається додому. Я вітаю і його особисто, і всю нашу країну. Це – найприємніша звістка за останні дні. І вона свідчить про те, що в нас точно все буде добре. Головне – зберігати спокій і режим ізоляції",- зазначив Володимир Зеленський у відеозверненні. 

Відео дня

 Крім того, Президент подякував фахівцям Інституту молекулярної біології Національної академії наук України за оперативне виготовлення першої партії експрес-тестів. Також зазначив, що незабаром в Україні очікують велику партію високоточних лабораторних тестів на з Китаю. Він уточнив, що протягом 48 годин на територію держави має прибути 10 мільйонів таких тестів. Їх розподілять по всіх медзакладах країни.

Детальніше у відео.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Нина Заремба

    От позвозите всіх заробітчан,які дуже скучають по Батьківщині....і дай Боже,щоб все обійшлося .а то людина поїхала в гості в Польщу і заразилася..а потяги з Польщі як???
  • Furmanchuk Vasyl

    Зеленський одужав?

    Анатолий Вандаляк reply Furmanchuk Vasyl

    Furmanchuk Vasyl він не виліковний.

    Ievgen Pervushyn reply Furmanchuk Vasyl

    Furmanchuk Vasyl no way
  • Тамара Клінчук

    молодчинка,а ще подбайте щоб швейники нашили наших тканинних добротних масок, і роздайте людям.Добрі справи їм запишуться у книгу життя

    Таня reply Тамара Клінчук

    В Хмельницкому не один цех ш.є , а куди збувають це неясно

    Zhanna reply Таня

    Купили вчора марлеві маски в аптеці Віола на Гречанах(Олімпійська). Нехай  по 12 грн., але це- жах! Вузенькі, короткі, в місцях де пристрочені мотузки-розлазяться(нові !) .Виробники, наживатися в таких ситуаціях- гріх і сором!,  ще й брехати, ніби- то продаєте якісну продукцію.Але, думаю, що і аптеки, які закупають такий відвертий непотріб, також наживаються на біді!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up