"Відчувалось свято". Хлопець з Хмельниччини заспівав на "Голосі країни"

"Відчувалось свято". Хлопець з Хмельниччини заспівав на "Голосі країни"
  • У неділю, 26 січня, відбувся другий ефір популярного "Голосу країни". У ньому виступив Сергій Клейніс з Хмельниччини.
  • Хлопець зумів підкорити одного із тренерів та тепер продовжить змагання у проєкті.

 

На телеканалі 1+1 стартував новий сезон популярного музичного проєкту "Голос країни". Наразі у шоу тривають сліпі прослуховування. На одне із них пройшов 23-річний Сергій Клейніс, уродженець села Антонівці, що на Хмельниччині. Наразі хлопець проживає у Кам’янці-Подільському.

Хлопець розповів, що веде блог про село та викладає гру на гітарі. Крім того він виступає в клубах та пише власні пісні.

На сцені Сергій виконав пісню Дана Балана "Allegro ventigo". Тож, не дивно, що уже на перших секундах Дан натиснув на кнопку. Він був єдиним, хто повернувся до кам’янчанина. Таким чином, Сергій автоматично потрапив до команди Балана.

Відео дня

Як зазначив зірковий тренер згодом, у голосі хлопця "відчувалося свято" і саме цим Сергій його підкорив. Після цього Сергій та Дан заспівали пісню "Allegro ventigo" уже разом. 

А вам сподобався виступ Сергія Клейніса на "Голосі країни"?

Опитування

Вас сподобався виступ?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (70)
  • Людмила Черных

    Молодець!Вперед, за перемогою!Слухала і  сльози на очах, горжусь,тобою,земляче.
  • Татьяна Шулыма

    Супперррррр
  • Людок Людок

    Ти молодець так тримати, земляк.
  • Yaroslava Seredyuk

    Молодець.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up