Загадка дня від vsim.ua: у якому мікрорайоні Хмельницького найбільше “вишів”?

Загадка дня від vsim.ua: у якому мікрорайоні Хмельницького найбільше “вишів”?
  • Новий день - нова загадка. 
  • Вранці запитання, ввечері - відповідь.
  • А ви вгадаєте?

Почнімо ранок не лише з кави, а ще й із загадки. Може, знаєте, який розмір взуття носить мер Симчишин? Чи вагу пам’ятника Богдана Хмельницького? А хто з хмельничан в курсі, яка протяжність речового ринку? Щоденно відповідь на ці та інші запитання можна буде знайти на нашому сайті. Та перш ніж це зробити, варто спробувати відгадати загадку самостійно. 

Усі питання стосуватимуться як Хмельницького, так і його мешканців. Щоб відгадати загадку всі матимуть однаковий час. Правильна відповідь буде з’являтися щовечора на нашому сайті.

Сьогоднішня загадка буде стосуватися освітніх закладів. А саме - їхньої кількості. Отож, у якому мікрорайоні міста знаходиться найбільше вищих навчальних закладів? Може, вгадає хтось із студентів? Свої відповіді залишайте в коментарях.

Відео дня

ВІДПОВІДЬ

Відгадати загадку вдалося двом хмельничанам - Вікторії Дідух та Денису. У Південно-Західному мікрорайоні і справді знаходиться найбільше в місті вищих навчальних закладів. Таких є 3. Серед них - інститут конструювання моделювання швейних виробів, Хмельницький національний університет, інститут економіки та підприємництва. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Вікторія Дідух

    Південно-західний
  • Ірина

    Південно-західний
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up