“Ритуали щастя” від хмельничанки Юлії або як схуднути під час карантину

“Ритуали щастя” від хмельничанки Юлії або як схуднути під час карантину
Фото зі сторінки Юлії Пархомчук у Facebook
  • Очистити організм, схуднути, та підтягнути форму можна не виходячи з дому.
  • Як це зробити, знає фітнес-тренерка та дієтолог із Хмельницького Юлія Пархомчук. 
  • Кількома секретами вона поділилася із читачами vsim.ua.

Красива та успішна. Вона надихає жінок завжди бути у формі, тримати тонус та не зупинятися на досягнутому. Юлія Пархомчук перетворила свій стиль життя в улюблену роботу. У своєму фітнес-клубі Юля вчить хмельничанок цінувати себе, допомагає подолати комплекси та відчути себе прекрасною. 

Не полишає тренерка своїх клієнтів і під час карантину. Щоб хмельничанки не сумували вдома та не “запускали” себе в коронавірусній депресії, Юля веде 9 онлайн-марафонів та консультує всіх охочих у безкоштовній Viber-групі. Крім консультацій зі здорового способу життя, схуднення та правильного харчування - надає психологічну допомогу та вчить впоратися із неочікуваним поворотом життя у вигляді COVID-19. 

Щодня її телефон “червоний” від дзвінків та SMS вдячності. Кількома секретами Юлія Пархомчук поділилася із журналістами vsim.ua.

Відео дня

“Повертаю жінкам мотивацію” 

На час карантину більшість хмельничанок засіли вдома. Їм більше не потрібно йти на вулицю. Відповідно, зранку не потрібно чепуритися і проводити час перед дзеркалом. Звідси - втрата мотивації та депресія, каже Юлія. Побороти лінь та віднайти внутрішню гармонію тренерка вчить онлайн. 

Фото зі сторінки Юлії Пархомчук у Facebook

Наступне, чого вчить Юлія - це складати чек-лист. Це, так званий, план завдань навпроти яких до кінця дня необхідно поставити “галочку”. 

Ще одним щоденним ритуалом - є спільне приготування їжі. Щодня Юля надсилає у Viber-групу своїм клієнткам по одному рецепту. Цю страву мають приготувати всі. А потім презентувати її на огляд в цій же Viber-групі.

“Все має бути у гармонії”

До речі, розраховувати калорії та планувати свій раціон Юлія також вчить під час онлайн-марафонів. Насправді, за словами тренерки, у цьому немає нічого складного. 

Формула для жінок така:

9,99 * на вагу (кг) + 6.25 * ріст (см) - 4.92 * на вік. У мене, до прикладу,, виходить 161 - оце і буде мій основний обмін речовин.

Коефіцієнт активності:

1.2 - малорухливий спосіб життя

1.3 - легке тренування 1-3 рази у тиждень

1.4 - середньої тяжкості тренування 3-5 разів у тиждень

1.7- важкі тренування 6-7 разів на тиждень

1.9 - дуже важкі тренування раз на день, або фізична праця весь день

“Робимо весну у квартирі та душі”

Для того, щоб жінка почувала себе в тонусі та не лінувалася, Юлія проводить онлайн-тренування. Каже, що це допомагає відволіктися, розвіятися, поспілкуватися та викинути з голови погані думки. 

Фото зі сторінки Юлії Пархомчук у Facebook

Позитив - один із моментів гарного самопочуття під час карантину. Юлія радить наповнювати себе лише світлими думками. За словами тренерки, життя до карантину і після - буде абсолютно різним і до цього треба підготуватися. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Таня Лазюк

    Юлічка як з вами зв'язатися

    Галина Білецька reply Таня Лазюк

    Зв'язатися із Юлею можна у Facebook. Введіть "Юлія Пархомчук". Там є її контактний номер телефону.
  • Таня

    Юлічка доброго дня,як з вами зв'язатися,дякую
  • Оксана Костиф

    Як звязатись
  • Олександр Веселовський

    ого.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up