Хмельничанин Костянтин Пархоменко організує фестиваль "Форпост" і на Одещині

Хмельничанин Костянтин Пархоменко організує фестиваль "Форпост" і на Одещині
  • Середньовічна кухня "Форпосту" переїде на Одещину.
  • Фестиваль розширює свої межі аж на територію Білгород-Дністровської фортеці. 
  • Гості будуть жити на території фортеці у справжньому середньовічному поселенні.
  • Таку ідею хоче втілити хмельничани, організатор багатьох фестивалів Костянтин Пархоменко. 

 

Славнозвісний фестиваль "Форпост" існує вже 14 років. Вперше його провели на території Меджибізької фортеці. А в 2011 році фест перекочував до туристичного Кам'янця-Подільського. З того часу дійство стало наскільки популярним, що середньовічний фестиваль почав збирати тисячі гостей не лише з України, а й з-за кордону. Організатор "Форпосту" та ще одного історичного фесту "Стародавній Меджибіж" - Костянтин Пархоменко або більш відомий як Кастет. Цього року для прихильників підготував подарунок - ще один фестиваль "Форпост - Аккерман”. Проходити він буде наприкінці липня на території Білгород-Дністровської фортеці на Одещині. Костянтин запевняє, "Форпост" з Кам'янця нікуди не дінеться. А новоспечений фест має стати ближчим по формату до тих, які проводять у Європі.

Як проходив середньовічний "Форпост" у Кам'янці цього року, читайте у матеріалі. 

Отож, все буде відбуватись на території Аккерманської фортеці. На майже 9 гектарів площі розкинеться велике середньовічне поселення. Учасники дійства будуть жити у шатрах. Автентичність обіцяють у всьому - одяг, обладунки, предмети побуту і навіть їжа. 
Також, в програмі кінні турніри та історичні бої. В останніх візьмуть участь учасники збірної України, які здобули цей титул на Битві Націй. 

Відео дня

Що планується?
Костянтин Пархоменко з дочкою. Форпост у Кам'янці 2015 р. - В іншій зоні фортеці ("не середньовічній"), в рамках традиційного "Мото-форпосту" буде проходити виставка ретро мотоциклів і автомобілів, працюватимуть фудкорти, тематичні бари і щодня проходитимуть тематичні вечірки. Поруч буде велике наметове містечко для туристів, - ділиться з журналістами vsim.ua Костянтин Пархоменко.

Фест буде проходити з 28 по 30 липня. Детальніше програма буде трохи згодом. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Читайте також: На рок-фестиваль у Хмельницькому можуть приїхати гурти "Тартак" та "Без обмежень"
 

Коментарі (1)
  • Ліна

    хороша ідея. Непогана альтернатива Кам*янцю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up