Хмельничанин Костянтин Пархоменко організує фестиваль "Форпост" і на Одещині

Хмельничанин Костянтин Пархоменко організує фестиваль "Форпост" і на Одещині
  • Середньовічна кухня "Форпосту" переїде на Одещину.
  • Фестиваль розширює свої межі аж на територію Білгород-Дністровської фортеці. 
  • Гості будуть жити на території фортеці у справжньому середньовічному поселенні.
  • Таку ідею хоче втілити хмельничани, організатор багатьох фестивалів Костянтин Пархоменко. 

 

Славнозвісний фестиваль "Форпост" існує вже 14 років. Вперше його провели на території Меджибізької фортеці. А в 2011 році фест перекочував до туристичного Кам'янця-Подільського. З того часу дійство стало наскільки популярним, що середньовічний фестиваль почав збирати тисячі гостей не лише з України, а й з-за кордону. Організатор "Форпосту" та ще одного історичного фесту "Стародавній Меджибіж" - Костянтин Пархоменко або більш відомий як Кастет. Цього року для прихильників підготував подарунок - ще один фестиваль "Форпост - Аккерман”. Проходити він буде наприкінці липня на території Білгород-Дністровської фортеці на Одещині. Костянтин запевняє, "Форпост" з Кам'янця нікуди не дінеться. А новоспечений фест має стати ближчим по формату до тих, які проводять у Європі.

Як проходив середньовічний "Форпост" у Кам'янці цього року, читайте у матеріалі. 

Отож, все буде відбуватись на території Аккерманської фортеці. На майже 9 гектарів площі розкинеться велике середньовічне поселення. Учасники дійства будуть жити у шатрах. Автентичність обіцяють у всьому - одяг, обладунки, предмети побуту і навіть їжа. 
Також, в програмі кінні турніри та історичні бої. В останніх візьмуть участь учасники збірної України, які здобули цей титул на Битві Націй. 

Відео дня

Що планується?
Костянтин Пархоменко з дочкою. Форпост у Кам'янці 2015 р. - В іншій зоні фортеці ("не середньовічній"), в рамках традиційного "Мото-форпосту" буде проходити виставка ретро мотоциклів і автомобілів, працюватимуть фудкорти, тематичні бари і щодня проходитимуть тематичні вечірки. Поруч буде велике наметове містечко для туристів, - ділиться з журналістами vsim.ua Костянтин Пархоменко.

Фест буде проходити з 28 по 30 липня. Детальніше програма буде трохи згодом. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Читайте також: На рок-фестиваль у Хмельницькому можуть приїхати гурти "Тартак" та "Без обмежень"
 

Коментарі (1)
  • Ліна

    хороша ідея. Непогана альтернатива Кам*янцю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 19:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up