24-річна хмельничанка позмагається за титул "Міс Україна Всесвіт"

24-річна хмельничанка позмагається за титул "Міс Україна Всесвіт"
  • У конкурсі краси "Міс Україна Всесвіт" візьме участь хмельничанка Ірина Марс. 
  • Дівчина разом з ще 17 учасницями позмагається за титул найкрасивішої. 
  • Хмельницька красуня у анкеті розповіла детальніше про себе. 

Вже цього вівторка, 14 серпня, в Києві пройде фінал конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт 2018". За звання найгарнішої позмагаються відразу 18 дівчат з різних міст України. Серед них і хмельничанка Ірина Марс. Дівчині 24 роки. На офіційній сторінці конкурсу в Instagram опублікували коротке інтерв'ю з учасницею. 

1. Яка книга мала найбільший вплив на формування Вашої особистості?

Відео дня

- Я читаю фантастику з самого дитинства. Мене цікавлять фантастичні або магічні історії (відвідати Хогвартс - моя мрія). В підлітковому віці обожнювала Бредбері Рея. Зараз з задоволенням перечитую його оповідання. В них є багато прихованого сенсу про людські цінності, а також про сім’ю і відносини між людьми. Ці книги дали поштовх у формуванні моєї особистості. Я творча і люблю фантазувати. Але все ж таки, найбільший вплив дали кінострічки, зняті на реальних подіях, про людей, котрі не маючи нічого за спиною, досягнули великого успіху, виліковували себе і встали на ноги тоді, коли в них ніхто не вірив. Наприклад, фільми «The Pursuit of Happyness», «42», «Desert Flower». Герої цих фільмів близькі мені по духу, тому я беру з них приклад. Саме вони сформували мою особистість.

2. Якими волотерськими проектами Ви займалися та які хотіли би втілити в життя?

- Мій наймаштабніший проект - це благодійні, спортивні змагання «Crossfit Battle 2017». Це мій перший серйозний проект, де збирали кошти на фільтр дихального апарату для маленької дівчинки. Я до сьогодні дружу і спілкуюсь з цією сім’єю. Також приймала учать в благодійному показі, завдяки чому організатор перевів грошовий переказ для сім`ї, цієї ж дівчинки. Я волонтер і намагаюсь по можливості приймати активну участь в акціях. Нещодавно я була волонтером в таборі для дітей, батьки котрих загинули в зоні АТО. В подальшому хочу займатись питанням про збереження екології навколишнього середовища і захисту тварин. Я маю ідею створення реабілітаційного центру, де реабілітацією буде спілкування з тваринами. Зрозуміло, що тварини будуть безпритульні, яким ми ж надамо допомогу. Така практика застосовується в різних країнах, і вона доволі дієва. Як на мене, це гарна можливість для кожного комусь знайти домівку, а комусь друга. Я серйозно відношусь до своїх проектів, тому навіть продумала декілька варіантів, як би сам центр міг себе окупити, а не існувати на кошти спонсорів або благодійних акцій. Мені дуже хочеться зробити внесок в цей світ і змінити його на краще.

3. Охарактеризуйте себе у трьох словах.

- Справедлива, щира, енергійна.

4. Якщо не краса врятує світ, тоді що?

- «І нехай у всіх є недоліки і всі роблять помилки ... Треба лише зрозуміти, що зміни починаються з нас самих. Словом, хто б ви не були за своєю природою - величезна слониха або перший лис в наших рядах. Я вас запевняю - можна зробити світ кращим. Треба лише до себе придивитися і зрозуміти, що зміни починаються в нас самих, в тобі, в мені, в кожному з нас.» Це цитата з чудового мультфільма «Зоотрополіс». Я вважаю, що саме люди з такими поглядами зможуть врятувати світ!

5. Розкажіть про любов у Вашому житті.

Кохання в моєму житті - це наша земля. Саме вона мене заряджає та надихає. Чудова земля, гарні й такі різні люди, природа, тварини, океани - це все моє натхнення, моє життя, мою любов.

6. Якщо Ваше ім'я прозвучить у фіналі "Міс Україна-Всесвіт" і Вас оголосять переможницею конкурсу, якою буде Ваша перша думка?

Чесно кажучи, це питання виявилось дуже важким для мене. Я знаю, що в той момент в мене в голові буде тисяча думок. Знаю, що далі буде важче, але я зможу з цим справитись і принести перемогу для своєї країни.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наседкин Леонид

    И это самый лучший вариант?Разве у нас нет ещё красивее её?Есть,и не одна.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up