Аеророзвідник з позивним “Ангел” розповів, як за допомогою дронів знищують окупантів (ВІДЕО)

Аеророзвідник з позивним “Ангел” розповів, як за допомогою дронів знищують окупантів (ВІДЕО)
  • Ангел родом з Хмельниччини. 

  • Він вправно керує військовими дронами та вже навчає новобранців. 

  • Розвідник розповів, як за допомогою “пташок” вдається відправляти окупантів до пекла. 

Воїн-росомаха з позивним "Ангел" служить в 68-й окремій єгерській бригаді. Він родом з Хмельницької області. До війни працював на заводі “Volkswagen”, тому з сучасними технологіями на "ти". Історію бійця розповіли на сторінці бойового підрозділу. 

Воює вже 9 місяців

Ангел, як і переважна більшість росомах (бійців 68-ї бригади — ред.), в перші дні повномасштабного вторгнення росії пішов добровольцем у військкомат.

Він — вправний аеророзвідник. Захисник за допомогою дронів шукає живу сили та техніку противника, аби згодом інші українські підрозділи їх знищили. А зараз вже навчає аеророзвідників-новобранців.

Відео дня

— Поряд з ними продовжую вчитись і я, щоб весь час удосконалювати свою майстерність в пілотуванні дронів, – зізнається військовий.

“Ми передали координати, а хлопці відпрацювали з міномета”

За понад 9 місяців на передовій у Ангела назбиралось чимало бойових історій. Про одну з таких він розповів:

— Ми помітили рух неподалік наших позицій – це були два окупанти на автомобілі, до яких згодом підійшло ще четверо. Швидко передали координати, хлопці відпрацювали з міномета. В результаті один трьохсотий і мінус машина, — каже Ангел.

Загалом робота мінометників та артилеристів не обходиться без корегування вогню з дронів, додають у військовому підрозділі. "Пташки" можуть не тільки стежити, а й скидати на ворожі позиції міни чи гранати.

Після Перемоги Ангел запланував чимало: одружитися, народити й виховувати дітей, жити спокійним сімейним життям та будувати свій бізнес. А керувати дронами хіба лише для розваги. 

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Щоб придбати їх якнайскоріше, редакція vsim.ua оголошує збір коштів. Так ми допоможемо нашим воїнам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

  • Приват — 4149 4993 4948 5480 (Максим Фарина, головний редактор vsim.ua)
  • Банка
  • Номер банки — 5375 4112 0263 3223

Читайте також: “Залізний” танкіст із Хмельниччини освідчився коханій на пероні вокзалу (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Олена Білик

    Хай береже вас Господь, хлопчики!
  • Надежда Тарасюк

    Храни Господь захисників
  • Тетяна Тарнавська

    Хай береже Вас сила Господня.
  • Наташа Матвійчук

    Бережи  Тебе  Боже  наш Герой

keyboard_arrow_up