Батько берегтиме його з небес: дружина загиблого Героя з Хмельниччини народила сина

Батько берегтиме його з небес: дружина загиблого Героя з Хмельниччини народила сина
Світлини зі сторінки міського голови Хмельницького Олександра Симчишина
  • Довгоочікуване немовля назвали Ярославом.
  • Матуся й дитя почуваюся добре.

Дружина загиблого молодшого сержанта Сил спецоперацій ЗСУ, старшого оператора з інженерної справи, почесного громадянина Хмельницької міської громади Максима Вельгана (Дністряна) Карина  днями народила справжнього козака.

Довгоочікуване немовля з’явилося на світ у перинатальному центрі Хмельницького. Нарекли його Ярославом.

«Ярослав Максимович - маленький українець, неймовірно схожий на батька, - констатував у соцмережах міський голова Хмельницького Олександр Симчишин, який навідав новонародженого та його чарівну матусю, котра працює операційною медсестрою. - Впевнений, що Ярослав Максимович буде кращий за усіх нас, і буде будувати Нову Україну. Заради наших дітей ми переможемо в цій війні!»

Відео дня
cript async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?21" data-telegram-post="symchyshyn_oleksandr/4052" data-width="100%">

Нагадаємо, молодший сержант ССО Максим Вельган (Дністрян), онук ізяславчанина Асафата Гнатовича Дністряна, загинув у бою 19 вересня. Йому на­ві­ки 29 ро­ків…

 «Наш новітній Герой Максим мріяв про довгоочікувану перемогу України над окупантами й про сина, та, на жаль, не дочекався… Не встиг до важливої події у їхній сім’ї, - зазначили з гіркотою в Ізяславській міській раді. - Проте тепер він оберігатиме свого сина та Україну як воїн Небесного Легіону».

І нехай ніколи так і не візьме маля, на яке так чекав, на руки, не пригорне, не поколише, але завжди його батьківська любов оберігатиме його з небес… Герої не вмирають!

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (120)
  • Olga Savchenko

    Щастя Вам...
  • Ljubov Shorobura-Vizna

    Хай Бог Вас береже і доброї долі дитині! 😍
  • Лариса Голубенко

    Божої ласки матері і малюку
  • Тетяна Сухарева

    🥰

keyboard_arrow_up