Без батька залишилися двоє дітей. У Хмельницькому попрощалися з Андрієм Осадчуком

Без батька залишилися двоє дітей. У Хмельницькому попрощалися з Андрієм Осадчуком
  • Андрій Осадчук загинув на Сході
  • У нього залишилася 12-річна донька та 6-річний син.

На Святослава Хороброго сьогодні, 5 січня, зібрався натовп. На проїжджій частині - ціла черга автівок. Хмельничани прибули попрощатися із військовим, який віддав життя за майбутнє України - Андрієм Осадчуком. 

До міської ритуальної служби не припиняли нести квіти. Тож біля труни все з’являлися нові букети. На одному з них, з трояндами, лежав папірець із написом “З любов’ю”. Рідні та близькі загиблого не стримували сліз. Адже в них забрали найдорожче - сина, чоловіка, батька. 

Коли капелан розпочав проводити ритуальні обряди, всі присутні запалили свічки. Вони молилися й споглядали на світлину Андрія Осадчука. На ній чоловік посміхається й своїм поглядом окутує всю залу для прощання. 

Відео дня

Андрій Осадчук вирішив піти на війну добровольцем. Таке рішення прийняв після повномасштабного наступу росіян. Вже 26 лютого він відправився захищати країну. Про це розповідає мати загиблого, пані Ніна. 

Андрій закінчив два університети. Згодом працював в одній з державних установ. Водночас чоловік дуже любив робити вироби з дерева. Його мати говорить: “Сину дуже подобалася ця справа, він дуже любив, як дерево пахло”. 

Саме тому Андрій Осадчук відкрив власну справу й став займатися виготовленням меблів. Один із його клієнтів, Олександр, теж прийшов попрощатися з військовим. Він пригадує: 

- Андрій був гарним спеціалістом у своїй справі. Виготовляв меблі, кухні. Я був його клієнтом. Це була дуже добра людина. З ним було дуже приємно спілкуватися, - пригадує чоловік. 

Андрія Осадчука пригадують сусіди з його рідного села Михайлівка. Говорять - не можу повірити в те, що Андрія більше немає. “Це був такий порядний чоловік був. Двоє діточок в нього залишилося”. 

В Андрія Осадчука залишилася 12-річна донька та 6-річний син. Дружина та мама, які мусять переживати важку для них втрату. Та інші рідні військового, які отримали жахливу звістку про його загибель наприкінці грудня.

Андрій Осадчук загинув на Донеччині, 27 грудня. Йому назавжди 36 років. Чоловіка поховали на Алеї слави, що в мікрорайоні Ракове. 

- Андрій - з тих, справжніх чоловіків, які з перших днів великої війни пішли добровольцями на фронт. Сім'янин, єдиний син у родині, батько двох дітей, надійний друг і вірний побратим. Андрій не сховався, не втік, не відступив, залишившись вірним присязі. Справжній Герой…Таким ти залишишся у нашій пам'яті…, - пишуть друзі загиблого в соцмережах.

 

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети RIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Щоб придбати їх якнайскоріше, редакція vsim.ua оголошує збір коштів. Так ми допоможемо нашим воїнам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

  • Приват — 4149 4993 4948 5480 (Максим Фарина, головний редактор vsim.ua)
  • Банка
  • Номер банки — 5375 4112 0263 3223

Читайте також: “Мріяв про щасливу сім’ю”: історія 27-річного Володимира Хамлія, який загинув на Донеччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (281)
  • Валентина Щербініна

    Вічна пам'ять Герою, співчутя родині
  • Наталья Плыгач

    Вічна пам'ять герою і царство небесне і співчуваємо рідним
  • Марія Іванівна

    Вічна пам'ять Герою України Царство небесне
  • Марія Саврун

    Царство небесне.

keyboard_arrow_up