“Мріяв про щасливу сім’ю”: історія 27-річного Володимира Хамлія, який загинув на Донеччині

“Мріяв про щасливу сім’ю”: історія 27-річного Володимира Хамлія, який загинув на Донеччині
  • Йому було 27…Він мріяв про щасливу сім’ю і відремонтувати дім. 
  • Володимир Хамлій загинув внаслідок танкового обстрілу на Донеччині. 
  • Історією воїна поділились його рідні і друзі.

“Нам досі не віриться, що його вже немає…”. У боях в Бахмутському районі загинув Володимир Хамлій з Хмельниччини. Йому було 27 років. Хлопець не роздумуючи став на захист країни, пішовши до військкомату слідом за братом. Історію воїна і його нездійсненими планами на життя поділились рідні і знайомі. 

“Хто, як не я?”

Сьогодні, 5 січня, рідне село Володимира у скорботі. Всі мешканці проводжають Героя в останню дорогу. Військовий народився у селі Малий Карабчіїв, що у Новодунаєвецькій тергромаді. Двоюрідна сестра хлопця Юлія Бевз розповідає, тут він навчався і мав багато друзів, закінчив професійне училище у Балині. У шкільному віці хлопець залишився без батька. 

  • Для нього це була велика втрата, він навіть себе по-іншому почав поводити. У Володі є старший брат, який теж від початку вторгнення рашистів на нашу землю воює за Україну. Він теж не витримав і сказав “там мій брат і я піду”. Володя був доброю, щирою людиною ,завжди міг прийти до кожного на допомогу. Нам досі не віриться, що його вже немає, - каже Юлія.

Відео дня

За словами рідних, хлопець не роздумуючи пішов до військкомату. Казав “хто, як не я буде захищати рідних і батьківщину”. 

Хотів щасливу сім’ю і доробити ремонт

Однокласниця загиблого Марина Прокоф’єва поділилась, з Володимиром вони були знайомі ще зі школи. Хлопця вона пам’ятає доброзичливим, вихованим і трішки сором’язливим. Мовляв, той ніколи не ставав у конфлікти і не любив сперечатись. 

  • Це була людина з великої літери. Літом я його зустрічала майже щодня, тому що ми недалеко живемо один від одного, село маленьке. Бачила я його востаннє в листопаді. Він був одружений, але сімейне життя не склалась. В планах у нього було виховати дітей, працювати, жити і насолоджуватись життям, - розповіла дівчина. 

Ще одну вже нездійснену мрію Володимира розповіла і сестра. Каже, хлопець мріяв доробити ремонт у будинку й створити щасливу сім’ю. 

Володимир Хамлій загинув внаслідок танкового обстрілу поблизу населеного пункту Білогорівка Бахмутського району на Донеччині. Про це повідомили у Новодунаєвецькій селищній раді. Сьогодні, 5 січня, рідне село прощається з воїном.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети RIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Щоб придбати їх якнайскоріше, редакція vsim.ua оголошує збір коштів. Так ми допоможемо нашим воїнам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

  • Приват — 4149 4993 4948 5480 (Максим Фарина, головний редактор vsim.ua)
  • Банка
  • Номер банки — 5375 4112 0263 3223

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (251)
  • Наталя Мартинова

    Вічна Пам'ять Герою
  • Вера Колесник

    Вічна пам'ять Захиснику
  • Светлая память !!!
  • Тетяна Жабчик

    Щирі співчуття рідним та близьким царство небесне душі.Вічна пам'ять Герою!

keyboard_arrow_up