Без батька залишився 4-річний син: у Хмельницькому попрощалися із Романом Вовком

Без батька залишився 4-річний син: у Хмельницькому попрощалися із Романом Вовком
  • Роман Вовк захищав країну ще до повномасштабного вторгнення.
  • Незадовго до загибелі йому виповнилося 28 років.
  • Без батька залишився 4-річний син.

“За що?!”, - із такими словами із зали прощань виходить чоловік у військовій формі. Поклавши квіти до труни із загиблим, він не стримав своїх емоцій. Адже в останню путь проводжають гідного воїна, який обороняв Україну від ворога.

Сьогодні, 7 жовтня, на Святослава Хороброго зібралося чимало людей. Більшість із них несли жовто-блакитні хризантеми. Деякі - цілі кошики з квітами, на яких майоріла чорна стрічка. 

У залі прощань віддали шану Герою - Романові Вовку. Присутні споглядали на його світлину. Пригадували моменти, що пов’язані із загиблим. Коли всім роздали свічки, військовий капелан розпочав ритуальний обряд. Не стримувала емоцій дружина загиблого, яка плакала біля закритої труни з коханим.

Відео дня

Роману Вовку було 28 років. Свій день народження він відзначив 20 вересня. Про це розповідає його родичка - пані Людмила. Плаче й каже, що втратила рідну для себе людину. Мовляв, Роман був справжнім чоловіком, сім’янином. На війну пішов ще до повномасштабного вторгнення. Казав - країну треба захищати від ворога. 

Роман Вовк загинув 2 жовтня, на Донеччині. Його родичка розповіла, що це сталося під час запеклих боїв. В результаті - загинув Роман та його товариш по службі.

Побратим загиблого Дмитро каже: вони із Романом мали зустрітися. Про це домовлялися, коли листувалися. “Побачитися так і не встигли”, - говорить військовий. На прохання розповісти про Героя, чоловік декілька разів повторює: “Він був дуже позитивним”. 

Разом вони служили протягом трьох років. Тож Дмитро добре пам’ятає усмішку, жарти й гарний настрій загиблого. 

Загиблого Героя Романа Вовка проводжали в останню путь, стоячи навколішках. Труну супроводжували його найрідніші люди. Без батька тепер залишився 4-річний син. Вихователі хлопчика також висловили свої співчуття близьким загиблого. 

Героя поховали на Алеї слави, що в мікрорайоні Ракове.

Читайте також: “Ми б всі гроші світу віддали”: мама полоненого 21-річного “азовця” з Хмельниччини

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (98)
  • Люда Сваволюк

    Вічна пам'ять Герою України.Щирі співчуття рідним
  • Людмила Сомова

    Вічна пам'ять  Герою України.
  • Olga GRS

    Царство Небесне Герою України
  • Катерина Крисовська

    Вічна пам'ять, царство небесне Герою 😥😥🙏🙏

keyboard_arrow_up