Хмельничанин Андрій поголив голову за донат на ЗСУ

Хмельничанин Андрій поголив голову за донат на ЗСУ
  • Хмельничанин Андрій Кравчук вже не вперше збирає гроші на потреби військових креативним способом.

  • Цього разу він змінив зачіску.

  • Дізнавайтеся подробиці.

23-річний Андрій Кравчук має креативний підхід до збору грошей на потреби ЗСУ. Минулого місяця він став збирати гроші на автівку. За донат він залишав нік людини в соцмережі на власній стіні у квартирі. Розповідав - ця ідея прийшла йому тоді, як взявся за ремонт в кімнаті. 

- Прийшов час робити ремонт в кімнаті. Купив нові шпалери після чого почав обдирати старі. Коли здирав шпалери, згадав, як мама в дитинстві перед ремонтом купувала фарби, маркери, щоб ми з братом могли розписати стіни. І просто в голову прийшла ідея, що було б круто це повторити, але з корисним посилом, - розповідав тоді журналістці vsim.ua Андрій.

Більше про цю історію дізнавайтеся в окремому матеріалі за посиланням.

Відео дня

Цього разу Андрій також долучився до збору грошей на автівку для військових ССО. Його відкрила хмельницька гумористична команда “На Куражі”. Ціль - 150 тисяч гривень. На своїй сторінці в Instagram Андрій Кравчук оголосив, що за донат розміром в 6 тисяч гривень - поголить голову. Що він власне й зробив. У коментарі журналістці vsim.ua розповів, що волосся не шкода. Мовляв, швидко відросте.

- Ідея спала на думку просто. Так, як я вже певний період часу хочу кардинально змінити зачіску, то вирішив зробити це з користю. Волосся не шкода, бо стабільно раз в 2-3 роки зістригаю все під 0 і потім  жалкую, що це зробив. Але вони швидко відростають, тому не бачу в цьому проблеми.

Задонатити на авто ви можете за посиланням. 

 

Читайте також: Крадіжки квітів біля портретів на Проскурівській: історія від доньки Героя

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Юрій Поляков

    "Льончик гороскопи за донат розказує, Коля сторінки рекламує, Вадік пісні співає, Андрій витягує харизмою, а Діма різні завдання виконує."   Афігєть герої....  ще можна  пукати. Чесати яйці. і доставати язиком до носа. за донат....
  • Юрій Гудок

    Я думав поголив голову і пішов в ЗСУ.
  • Kostia Prytkov

    Просто герой нашого часу!
  • ЧитачЧитачів

    Скоріше б вже той закон прийняли щоб такі хейтери теж повоювали.

keyboard_arrow_up