Хмельничанин Олег став учасником проєкту “Холостячка”. Що про нього відомо

Хмельничанин Олег став учасником проєкту “Холостячка”. Що про нього відомо
  • Вже цього місяця стартуватиме новий сезон проєкту “Холостячка”.
  • Його героїнею буде співачка Злата Огнєвіч. 
  • У списку тих, хто боротиметься за її серце - хмельничанин Олег Плахотнюк.
  • Розповідаємо, що про нього відомо. 

“Холостячка” - саме той проєкт, що збирає біля телеекранів багатьох глядачів. Його перший сезон стартував минулої осені. Тоді 16 учасників боролися за серце української акторки Ксенії Мішиної. В ефірах реаліті-шоу повідомляли, що проєкт зібрав рекордну кількість переглядів глядачів. А пошуковий запит “Холостячка” в Google увійшов до десятки найпопулярніших у 2020 році.

Закінчився перший сезон тим, що склалася пара - Ксенія Мішина й Олександр Еллерт. Якийсь час вони жили разом. Публікували в Instagram фото зі спільних подорожей або романтичні світлини під час вікенду. Однак невдовзі стало відомо, що пара розійшлася. Ксенія Мішина розповіла про це на своїй сторінці в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Ксения Мишина (@misha.k.ua)

Відео дня
div>

 

Другий сезон реаліті-шоу “Холостячка” стартуватиме 17 вересня

Героїнею другого сезону проєкту “Холостячка” стане співачка Злата Огнєвіч. Реаліті-шоу стартуватиме на телеекранах вже 17 вересня. Нещодавно в мережі з’явився список із 19 його учасників. Серед них є стоматолог, актор, два співаки, кінорежисер, тенісист, поліцейський, тренер з плавання, психолог, фридайвер, підприємець, директор клінінгової компанії та семеро бізнесменів. Один з останніх - хмельничанин. Такі відомості надає РБК-Україна. з посиланням на інсайдерську інформацію. 

Ім’я учасника з Хмельницького - Олег Плахотнюк. РБК надає посилання на його сторінку в Instagram і повідомляє про нього наступну інформацію: 

Що відомо про Олега Плахотнюка

Олег Плахотнюк є віцепрезидентом Федерації регбі України. Такі дані є на їхньому офіційному сайті. За даними сервісу YouControl, Олег Плахотнюк власник двох хмельницьких компаній. Мова йде про:

На сторінці в Instagram Олега Плахотнюка вказано, що він є засновником “Школи фітнес-інструктора”. Його профіль “рясніє” фотографіями з подорожей. Серед останніх - світлини, зроблені в Домінікані. Крім того, чоловік часто з’являється на фото із двома доньками. А також час від часу демонструє свої накачані форми.

Чи завоює він серце холостячки Злати Огнєвіч буде відомо лише з часом. Адже допоки спілкуватися з журналістами Олег Плахотнюк відмовився. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (51)
  • Татьяна Романова

    У них свой нервный бизнес, соберут бабки и опять 25.
  • Valentin Lozan

    Говорят он ещё и выиграл на этом шоу...☝️😂🏆
  • Romana Lichman

    😂
  • Віта Петровська

    Як написати статтю про Олега і не написати про нього жодного слова?)

    Наталия Подокопная reply Віта Петровська

    Вита Петровская 😂😂😂😂

keyboard_arrow_up