Хмельницький в Instagram. Кращі фото з 28 жовтня по 3 листопада

Хмельницький в Instagram. Кращі фото з 28 жовтня по 3 листопада
  • Красиві дівчата, осінні пейзажі та сімейні світлини.   
  • Дивіться підбірку кращих фото з Instagram тижня, що минає.

Хмельничани активні користувачі Instagram. Щодня соціальна мережа поповнюється новими фотографіями. На них наше місто та його мешканці постають в усій своїй красі. Журналісти vsim.ua підготували чергову підбірку кращих фото з Instagram тижня, що минає.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хто за мною слідкує давно, знає, що я вже майже рік «борюся» з алергією та висипами на обличчі 😔 ⠀ Не думала, що колись зіштовхнуся з цим) Але методом порад та помилок, вивела для себе формулу, яка РЕАЛЬНО допомагає обличчю бути свіжим та доглянутим. ⠀ 1. Завжди змивати макіяж! Ніколи не лягати спати навіть просто з нафарбованими віями! Навіть якщо дуже лінь! 2. Використовувати правильну косметику! Вивчіть свій тип шкіри, прочитайте склад, подивіться відгуки в інтернеті! Якщо тональний крем коштує 40 грн, він не може бути якісний! Це відноситься і до догляду за обличчям! 3. Завжди звертайте увагу на термін придатності! Є такі речі, якими ми користуємося дуже довго, і навіть не помічаємо, що мали викинутих їх ще минулого року. Незалежно від терміну придатності на косметиці є позначка з баночкою і там пише скільки місяців можна використовувати З ДАТИ ВІДКРИТТТЯ, найчастіше це 6/12 місяців. 4. Використовуйте паперовий рушник! Якщо у вас у ванній висить рушник, яким всі витирають руки, на ньому купа бактерій, а ви ним будете витирати обличчя - це не зовсім гігієнічно. Паперові рушники коштують від 15 грн, і вистачає на 4 тижні, тому раджу спробувати такий експеремент! 5. Мийте пензлики! Будь ласка робіть це ХОЧА БИ раз/два в місяць! Це до 25и хвилин вашого часу, але ви будете впевнені що використовуєте чисті пензлики і також це допоможе зберегти «життя» вашим кісточкам найдовше 🙂 6. Харчування! Все шкідливе, що ми їмо протягом дня, може погано відображатися не лише на внутрішніх органах, а й на обличчі! Тому старайтеся надавати перевагу правильній їжі☺️ 7. Не торкайтеся руками! Спиратися на брудні руки, лягати обличчям на парту/стіл, також не забувайте про телефон, який постійно торкається вашого обличчя! Носіть з собою антисептик, шоб забезпечити собі здорове обличчя) 8. І найголовніше, полюбіть себе без косметики! Ви прекрасні! Якщо є можливість не фарбуватися, то відпочиньте від косметики) 👍🏼, якщо є можливість, відвідувати косметолога, особливо після 20-25 років. А якщо проблемна шкіра то не забувайте і про дерматолога. ⠀ Ніби так просто, але коли починаєш виконувати ці прості правила, просто задоволена від стану шкіри😍 ⠀ А яких помилок допускаєтеся ви?

Допис, поширений Анастасія 21| content creator (@nasttyyy) 1 Лис 2019 р. о 4:48 PDT

Відео дня
div>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⠀ Hello ⠀ ⠀ November 🍂🐻

Допис, поширений 𝑀𝒶𝒹𝑒 𝒾𝓃 𝒦𝒽𝓂𝑒𝓁𝓃𝒾𝓉𝓈𝓀𝒾𝓎 ✨ (@viktoriya_kulyk) 2 Лис 2019 р. о 6:07 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can make your Mondays even better like the weekend🖖🏿

Допис, поширений ᴅᴀʀɪᴀ ɢᴇɴᴇʀᴀʟᴏᴠᴀ🌪 (@gnrlv.d) 2 Лис 2019 р. о 7:29 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤗✨#модель #маленькаямодель

Допис, поширений Анастасия Чарушкина (@nastusha12_official) 1 Лис 2019 р. о 10:19 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Так, ну що, нині Геловін, так що всі відстрілюють страшилками. І я вам одну розповім🎃. Уявіть, вам так вже добряче за пару десятків років. А ви у стосунках, які не приносять задоволення. Ви так ніколи і не наважились зробити собі сексі фотосесію - бо хотіла спершу схуднути, але цього теж так ніколи і не сталось. Не купували і не носили відвертих гарних суконь. Не зривались у самостійні подорожі, тупили на неулюбленій роботі. Терпіли токсичних друзів і засцяли піти на танці/малювання/підстригти волосся під хлопчика. Не завели домашнього улюбленця, бо хто за ним дивитиметься. Або ще гірше - завели дітей, не тому що хотіли, а тому що часікі тікают. Не звалили зимувати на Балі. Не сходили в кіно самі. Не балували себе. Не реалізували свій талант. Відкладали життя на потім і якось воно ся зробе. І так себе і не прийняли. Бррр. Мене тут аж пробрало холодним потом. Ось що насправді жахливо, а не фільми де кров кишки. Так що не дайте своєму життю перетворитись на жахливе занудство і кладовище нездійснених мрій. І хай страх вас проймає тільки від фільмів Хічкока, а не від усвідомлення власної нереалізованості. Мрійте і дійте. А я буду нахабно собою милуватись - і хай ще не всі кілограми скинуті, прищі виведені і м‘язи підкачані. Я не буду відкладати любов до себе на завтра. Дякую @gaeva_ksusha. І за завжди розкішні фотки, і за те, як круто ти заставляєш мене почуватись.

Допис, поширений Її Хайлайтерність Ольця👸🏼 (@0lha_0lha) 31 Жов 2019 р. о 1:15 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

До останнього подиху ❤️.

Допис, поширений 𝓔𝓵𝓮𝓷𝓪 𝓚𝓸𝓽𝓴𝓸𝓿𝓪 (@kotkova_mommy) 1 Лис 2019 р. о 7:21 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пост на какую тему Вы хотите увидеть в моем блоге?

Допис, поширений 👩🏻Vera Gomes (@_gomeska_) 27 Жов 2019 р. о 11:29 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐻

Допис, поширений serhijkostyuk (@serhijkostyuk) 2 Лис 2019 р. о 9:29 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mysoul

Допис, поширений Настя (@nastia_kvl_) 1 Лис 2019 р. о 5:38 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

family time 🍁

Допис, поширений Фотограф Київ Хмельницький 📷 (@diana_zaitseva_photography) 1 Лис 2019 р. о 5:41 PDT

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up