Хмельницький в Instagram. Кращі фото з 8 по 14 квітня

Хмельницький в Instagram. Кращі фото з 8 по 14 квітня
  • Красиві дівчата, милі дітлахи, сімені фото та кумедні домашні улюбленці.
  • Дивіться чергову підбірку кращих фото з Instagram тижня, що минає.

Хмельничани активні користувачі Instagram. Щодня соціальна мережа рясніє новими фотографіями. На яких наше місто та його мешканці постають в усій своїй красі. Журналісти vsim.ua підготували чергову підбірку кращих фото з Instagram тижня, що минає.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кіт в шоці😅

Публикация от ⓓⓞⓑⓡⓞⓥⓞⓛⓢⓚⓐ (@imdobrovolska_) 11 Апр 2019 в 1:01 PDT

Відео дня
div>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤🔗 • • • @elya_tochenova

Публикация от ℕℐᏦℐᏆᎯ ЅUℳᎯℛᎾᏦᎾᏉ (@nikitaaa_offi) 12 Апр 2019 в 12:38 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Доброго ранку ☀️💛

Публикация от Зефірські (@zefirski) 13 Апр 2019 в 11:12 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💛💛💛

Публикация от Anna🦋 (@anna.vasilenko) 12 Апр 2019 в 5:36 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#денькосмонавтики Всем привет!👨‍🚀 Поздравляю всех с этим грандиозным праздником) В этот день 12 апреля 1961 года советский космонавт Юрий Гагарин на космическом корабле «Восток-1» стартовал с космодрома «Байконур» и впервые в мире совершил орбитальный облёт планеты Земля. Полёт в околоземном космическом пространстве продлился 1 час 48 минут.🌍 Одним из моих кумиров является Юрий Гагарин,почему? Да потому что это человек который прошёл через все тернии к звёздам,это тот,который, доказал всем что «НЕВОЗМОЖНОЕ ВОЗМОЖНО!»🚀 Насколько же нужно быть сильным человеком чтобы пройти множество испытаний и все же добится своего,а темболее стать космонавтом да ещё и первым.💫 Сколько ушло нервов,сил,энергии на все это,представить очень трудно... Хочется добавить от себя,ЛЮДИ давайте жить и радоваться каждому дню,стремится в жизни к тому что бы достигать новых высот и покорять новые неизведанные просторы. Жизнь непростительно коротка для того чтобы все время сидеть и ныть или вечно раздумывать о том получится или нет... Лично я считаю что нужно делать побольше ошибок,глупостей и не останавливаться на них ибо для того чтобы прийти к своей мечте нужно не один раз упасть и тем более подняться. 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀 А самое главное к чему я пришёл это к тому что в жизни нужно УЧИТСЯ быть самим собой,таким вот местами глупым и неудачным, ибо когда мы прийдём к себе,то обретём истинное счастье!👌👌👌 Всем спасибо. - Поехали! - Куда поехали? - В счастливую жизнь!😎🚀

Публикация от Никита Петровичев (@petrovichev.nikita) 12 Апр 2019 в 7:56 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Носик-розетка🐽

Публикация от Наталия Кучменко (@miss_kuchmenko) 11 Апр 2019 в 9:19 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Моя «маленька» дівчинка🖤🖤🖤

Публикация от @ ekaterinachorna 12 Апр 2019 в 2:29 PDT

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up