Кого ще не звільнив Симчишин: «найстаріші» директори комунальних підприємств Хмельницького

Кого ще не звільнив Симчишин: «найстаріші» директори комунальних підприємств Хмельницького
  • Дехто з директорів керує своїми підприємствами ще з 1990-х років.

  • Лише дев’ять керівників втрималися на посаді після обрання Симчишина.

У Хмельницькому налічується 40 комунальних підприємств. Це ті установи, які зареєстровані на території міста та підпорядковані міській раді. Деякі з них фактично були засновані ще у 1940-х роках, а деякі зовсім «молоді». Термін перебування на посаді керівників також сильно різниться. Дехто керує своїм підприємством ще з початку 1990-х, а дехто призначений лише цього року.

Ми зібрали інформацію щодо термінів перебування чинних керівників комунальних підприємств міста на своїх посадах. При цьому враховували термін у статусі виконувача обов’язків та термін керівництва юридичною особою — попередником. Приклад останнього — перетворення медичних закладів у комунальні підприємства в рамках медичної реформи.

Як нам вдалося з’ясувати, «найстарішим» директором комунального підприємства у Хмельницькому є Володимир Смотритель. Він керує монотеатром «Кут» відтоді, як останній був заснований, тобто від 1992 року. «Наймолодшим» є виконувач обов’язки директора «Хмельницькводоканалу» Станіслав Міхалець. Попереднього керівника, Віталія Кавуна, міський голова Олександр Симчишин звільнив цього тижня, 26 жовтня.

Відео дня

До слова, лише дев’ять керівників комунальних підприємств втрималися на посаді після першого обрання Олександра Симчишина міським головою. Саме він призначає на посади та звільняє з них. Детальніше дізнавайтеся з інфографіки.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Антон

    В АТО их всех
  • Любовь Влпдимировна

    Смотритель основатель этого театра.. это по сути его театр ..
  • Саша Легай

    Через таких старих пердунів багато фахівців виїхали за кордон. В нас така мода на пенсії поацювати.
  • Богдан Любиченко

    Прекрасний заголовок - кого ще не звільнив)

keyboard_arrow_up