“Коли приліт чи тривога - він радіє”. На Ружичній живе прихильник “руского міра”

“Коли приліт чи тривога - він радіє”. На Ружичній живе прихильник “руского міра”
  • Жителі Ружичної скаржаться на сусіда, який є прихильником “руского міра”.
  • Розповідають, що той радіє, коли оголошують повітряну тривогу чи коли прилітає на територію Хмельницької громади.
  • Розповідаємо детальніше. 

У Хмельницькому час від часу затримують прихильників “руского міра”. Деякі з них працюють на ворога, а інші - висловлюють підтримку путіна в соцмережах чи в колі знайомих. Чим закінчуються подібні історії, дізнавайтеся в матеріалі - Захоплення влади й підтримка путіна. Історії колаборантів на Хмельниччині.

Про ще одного прихильника росії до редакції vsim.ua повідомили читачі. Той радіє, коли в Хмельницький “прилітає” й тішиться, коли оголошують повітряну тривогу. Розповідаємо про все більше.

Про прихильника путіна на Ружичній розповіли волонтери

Хмельничанин Ігор із 2014 року займається волонтерством. Після повномасштабного наступу росіян чоловік став робити це ще активніше. Він об’єднався з іншими небайдужими хмельничанами й разом стали допомагати як військовим, так і переселенцям. 

Відео дня

На початку війни, розповідає Ігор, вони забезпечували військових автомобілями й закривали інші потреби ЗСУ. Крім того, Ігор разом з іншими волонтерами продовжує їздити до деокупованих територій. Туди місцевим привозять гуманітарну допомогу. Формують її в Хмельницькому. Для цього Ігор виділив приміщення власного автосервісу, що в мікрорайоні Ружична. Там волонтери тримають продукти й саме туди їм доставляють все те, що необхідно постраждалим від війни. Роблять це як місцеві мешканці, так і жителі зі всієї області.

Нет описания.

Заважає усім цим займається сусід, що живе неподалік автосервісу. Він, за словами Ігоря, дозволяє собі різні висловлювання, що свідчать про його підтримку країни-терориста. 

- Ми займаємося волонтерською діяльністю із 2014 року. Зараз, наприклад, виготовляємо буржуйки. За останній місяць зробили й передали військовим близько 40 приладів. Ми займаємося тим, чим і маємо займатися під час війни. Та є в нас один сусід, на ім’я Володимир. До його постійних висловів належать такі: “Куда ви лєзєтє?!”, “С кєм ви ваюєтє?!”, “Так вам і нада”, - говорить Ігор. 

Нет описания.

Вибив вікна у приміщенні, де волонтери збирають допомогу

Чоловік розповідає: прихильник “руского міра” є неадекватним. “Найяскравіше” він показав себе після прильотів у Хмельницький 10, 22 жовтня та 15 листопада. Волонтер каже: Володимир тішився, коли росіяни влучили по об’єкту енергетики. І при цьому казав, що українці дарма раділи тому, що горів Кримський міст. Тож, за словами прихильника путінського режиму, “так хмельничанам й треба” (про приліт в об’єкт критичної інфраструктури, - прим. автора).

У вівторок, 15 листопада, проросійський сусід вибив вікна у приміщенні, де волонтери збирають допомогу. Все це пан Ігор зафіксував на відео. Тоді на місце викликали правоохоронців. 

Нет описания.

Щоб дізнатися щодо цієї ситуації, журналістка vsim.ua звернулася до інспектора з комунікації Хмельницького районного управління поліції Віри Мазур. Після отримання інформації, її буде опубліковано на сайті. Тож стежте за оновленнями. 

Читайте також: “Найстрашніше, що може статися - це втратити дитину”: нові деталі смертельної ДТП із 11-річною Софією

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (75)
  • Маряна Дячук

    За матню і на передок без нічого
  • Dima Reshitnyk

    Відрізати підару дещо
  • Татьяна Марущак

    Відправте. В Росію чемодан вокзал
  • Зигмунд Зондер

    Гнида кацапська. Якщо залишити як є, то ця мавпа ще багато шкоди принесе. В клітку на центральний майдан, щоб люди приходили поплювати і вітпизDити цю пройдоху. Або вивезти на передок цими ж волонтьорами. І викинути там. Нехай чеше до свого улюбленця ліліпутіна.

keyboard_arrow_up