Леся Нікітюк їздить містами, що зруйнували росіяни (фото)

Леся Нікітюк їздить містами, що зруйнували росіяни (фото)
Світлини зі сторінки Лесі Нікітюк
  • Відома хмельничанка знімає новий сезон «Лемаршрутки».

Після місяців волонтерства, відома телеведуча Леся Нікітюк повернулася до роботи. Спільно з колегою взялиая знімати ще один сезон свого шоу «Лемаршрутка».  

Хмельничанка вирушила в мандрівку звільненими від російських окупантів містами, зазначають «Факти».

Відео дня

Зірка вже побувала на Київщині та Чернігівщині. Поспілкувалася з людьми, які пережили окупацію, незламними героями й тими, хто відновлює, відбудовує й бореться за мир. Серед них - Олена Швидка.

«Асвободителі» зайшли до її будинку і «ввічливо» наставивши зброю, попросили електрочайник. Чайник забрали, а підставки немає. А ще, спираючись рукою на бойлер, він запитав у неї, скільки треба спалити дров, щоб нагріти ванну води…» - обурилася в соцмережах невіглаством окупантів Нікітюк.

Навідалася хмельничанка й до зруйнованій рашистами Охтирк, а ще - в Мощун, де орки знищили багато будинків, катували мирних жителів. Леся в сомережах показала символічне фото з одного із зруйнованих будинків.

«Мощун. Київська область. Село, яке зупинило орду «нелюдів». 90% зруйнованих будинків. Дірку в стіні залатають. Дірку в головах «нелюдів» — ніколи», — написала Нікітюк.

Одним з пасажирів «Лемаршрутки» став ...славнозвісний пес Патрон.

Що ж, чекаємо з нетерпінням свіжий випуск «Лемаршутки» нашої землячки.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up