“Любив життя”. В бою на Луганщині загинув командир взводу Сергій Глушанець

“Любив життя”. В бою на Луганщині загинув командир взводу Сергій Глушанець
Фото Героя зі сторінки Славутського центру ПМСД
  • Чоловік працював у Славутському медичному центрі.

Жорстока війна забрала життя бійця з Хмельниччини. Виконуючи бойове завдання в Луганській області загинув Сергій Глушанець. Боєць мав звання старшого лейтенанта, був командиром взводу. 12 квітня йому виповнилось 39 років. Про загибель воїна повідомляють на сторінці Славутського центру первинної медико-санітарної допомоги, де до війни працював чоловік. 

“Важко передати словами горе, втрату та біль рідних, близьких, друзів, колег, всіх хто знав Сергія. Він неймовірно позитивна, світла і душевна людина. Сміливий, рішучий, наполегливий, любив життя, завжди і всім приходив на допомогу. Добрий, чуйний, небайдужий до чужих проблем. Для нашого закладу безмірна втрата спеціаліста, професіонала своєї справи. Сергій був колегою і другом, таким назавжди залишиться в наших серцях”, - пишуть на сторінці центру.

В коментарях колеги та знайомі не шкодують хороших слів про Сергія Глушанця. 

Відео дня
  • “Шок... Не віриться, в пам'яті залишиться завжди усміхненим. Вічна пам'ять Герою. Співчуття рідним і близьким”, - Наталія Корнійчук.
  • “Вічна пам'ять, він був дуже хорошою людиною і вірним другом, щирі співчуття рідним та близьким”, - Оксана Васківська.
  • “Спи спокійним вічним сном. Ніхто не замінить доброї чуйної людини ні суспільстві, ні в сім'ї. Нехай українська земля, за яку поклав своє життя наш Герой Сергій Олександрович, буде йому пухом. Прийміть щирі співчуття рідні та наша адміністрація, де працював Сергій”, - Валентина Мазярчук. 
  • Вічна та світла пам'ять тобі друже! Ти залишишся в наших серцях назавжди героєм!!! Царство Небесне! Щирі співчуття родині”, - Євген Мазур.
  • “Царство небесне, земля пухом...співчуття рідним...Прекрасна, щира людина, був готовий завжди прийти на допомогу...Вічна пам'ять Герою!” - Людмила Кондратюк.
  • “Ти залишишся в наших серцях завжди найкращим колегою!!!!” - Юлія.
  • Спочивай з миром, командире“, - Олег Добровольський.
  • “Друже, вічна пам'ять тобі!!! Ти був хорошим другом і доброю людиною. Ти назавжди залишишся у пам'яті людей, які знали тебе”, - Максим Дружелюк.

Заупокійна панахида за загиблим Героєм відбудеться завтра, 15 червня, об 11.00. за адресою: вулиця Садова,17 в місті Славута. Громадське прощання розпочнеться у міському Палаці культури о 12.00. Поховають бійця на «Новому кладовищі».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ольга Стельмах

    Світла пам"ять світлій людині...
  • Валентина Кулик

    Вічна пам'ять Герою! Співчуття рідним і близьким

keyboard_arrow_up