“Можу переплутати оргазм з інсультом”: інтерв’ю із ветеринаром Кирилом Чумаковим

“Можу переплутати оргазм з інсультом”: інтерв’ю із ветеринаром Кирилом Чумаковим
  • Він - начальник першого і єдиного в Україні військового шпиталю ветеринарної медицини.
  • Врятував під час війни тисячі тварин з-під обстрілів.
  • Працює із 6 ранку й іноді - цілодобово.
  • Поспілкувалися із головним ветеринаром Хмельницького - Кирилом Чумаковим.
  • Дізнавайтеся в інтерв’ю про діяльність медика, його татуювання, вільний час та про особисті вподобання.

Медик, який під час війни рятує тварин. Лікує службових і безпритульних собак. Знає все про тварин. Обожнює їх змалку та продовжує піклуватися про чотирилапих протягом всього свого життя. Все це - про начальника першого і єдиного в Україні військового шпиталю ветеринарної медицини Кирила Чумакова. 

Окрім роботи в шпиталі, Кирило Чумаков є професором та заслуженим працівником ветеринарної медицини України. Його робочий день розпочинається о 6 годині ранку й часом може тривати цілодобово. 

Сотні операцій й тисячі врятованих тварин - це про його роботу, життя та досвід. Він зізнається, що важко сприймає навіть смерть морської свинки. Проте сумлінно береться до праці, аби врятувати з будь-якого стану чотирилапих та хвостатих.

Відео дня

Під час війни Кирило Чумаков часто відправляється в “гарячі точки”. Там надає допомогу тваринам й подекуди вони опиняються на стаціонарному лікуванні в Хмельницькому. Верблюди, мавпи, поні, коти та собаки - з них Кирило Чумакова виймав кулі й рятував від травм, які виникли у тварин через російську агресію.

Головний ветеринар Хмельницького - щирий. Під час інтерв’ю не соромився називати речі своїми назвами. Розповів, як виснажується на роботі, проте не втомлюється рятувати тварин задля їхнього життя.

Кирило Чумаков розповів про дитинство. Як змалку “волочив” додому кіз, собак та птахів. Мовляв, любов до тварин у нього виникла з самого народження. Він відверто розповів, про роботу на посаді начальника військового шпиталю. Розказав, у що вірить та про свої численні татуювання. Відповів, чи є вегетаріанцем та як проводить вільний від роботи час. Про все це -  детальніше дивіться у відеоінтерв’ю. 

Читайте також: Жахи російського полону: інтерв’ю з хмельничанином Денисом Гайдуком

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Galyna Drabchuk

    Ви лікар з великої букви дай Боже Вам здоров'я і сили, терпіння та мирного неба!!!
  • Лиля Тухтарова

    Дай ,Боже,  здоровья і витривалості лікарю !

keyboard_arrow_up