На Хмельниччині плетуть «дідьків» для військових: потрібна допомога

На Хмельниччині плетуть «дідьків» для військових: потрібна допомога
Фото зі сторінки очільниці хмельницьких «яворинок» Тетяна Бондарчук
  • Дізнавайтеся, що то за «дідьки» та як можете підсобити з їх створенням.

Зимові маскувальні костюми «дідько» для розвідників і снайперів виготовляють членкині об’єднання українок «Яворина» в Хмельницькому.

Закупили, звітують у соцмережах, 81 метр сучасної мішковини низької щільності на 23 маскувальних костюми, по 3,5 метри на один.

«Наша талановита майстриня, «яворинка» Олена Гаєвська, враховуючи побажання й поради бійців, уже пошила костюми з мішковини з рукавами і капюшоном, - констатують. - Приготували, нарізали нитки. Розпочинаємо плетіння зимових «дідьків». Щоб зберегти життя нашим Героям, маємо добряче попрацювати».

Відео дня

Долучитися можете й ви. Пошукайте в себе. Можливо, знайдуться нитки для плетіння білого, чорного, сірого, бежевого, темно-зеленого, хакі кольорів, якими можете поділитися з активістками.

«Просимо принести, передати їх до нашого волонтерського пункту, - зазначає очільниця хмельницьких «яворинок» Тетяна Бондарчук. - Будемо вдячні кожному, хто відгукнеться. Підійдуть дарничанка, мохер, шерсть, джгут та інші нитки для плетіння».

Мають «яворинки»  потребу й у простій тканині білого кольору. Адже невтомне плетуть маскувальні стіки. На носі - зима, тож білий у моді.

«Захист життя Воїнів, турбота про наших Захисників - наша спільна справа, - акцентують. - Тільки разом здобудемо омріяну перемогу!»

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Оксана Боярчук

    Добрий день! Готова допомогти,куда підїхати?0967227782
  • Нинель Неля

    Куди приносити нитки?
  • Галина Кошель

    Назвіть адресу, куди надсилати допомогу.
  • Walentyna Walentyna

    Їм потрібен Бог, а не те що ви написали. Невже нема іншого слова???????????

keyboard_arrow_up