На Луганщині загинув Василь Герасимчук із Полонської громади

На Луганщині загинув Василь Герасимчук із Полонської громади
Фото Героя зі сторінки Франца Скримського

Він отримав поранення біля села Макіївка. 

Сумна звістка із передової надійшла днями до Полонської громади. На війні загинув військовий із села Котюрюжинці. Його звали Василь Герасимчук. Про загибель Героя повідомив міський голова Полонного Франц Скримський

— Сусідня країна-агресор, країна-терорист вирішила, що має право вриватися в життя мільйонів наших співвітчизників і випалювати наші щастя, мрії й надію, позбавляти життя… Саме для того, щоб цьому завадити,відстояти незалежність і територіальну цілісність України, наш спокій, пішли на війну і наші земляки. А повернулися на рідну землю – на щиті… — пише Скримський. 

Василь Герасимчук загинув від отриманих поранень поблизу села Макіївка Луганської області.

Відео дня

— Герої вмирають. Героям боляче. Герої страждають за наше сьогодні і за наше завтра. Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі. Ми завжди будемо про це пам‘ятати. Вічна пам'ять полеглому Герою! Щирі співчуття рідним та близьким…— додає мер. 

Про чин поховання Василя Герасимчука мають повідомити згодом.

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблого Героя.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет вже передали в користування воїнам 19-ки. Та військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2185)
  • Наташа Годованюк

    Царство Небесне воїну Герою!
  • Галина Рощенко

    Вічна пам'ять герою.
  • Галя Марчук

    Вічна пам'ять Герою царство небесне
  • Світлана Трикіша

    Вічна память герою України. Царство небесне.

keyboard_arrow_up