Біля Кремінної загинув військовий з Городоччини Ігор Волос

Біля Кремінної загинув військовий з Городоччини Ігор Волос

Він був оператором відділення інженерних загороджень. 

Трагічна звістка надійшла до Городоцької тергромади. На війні загинув мешканець села Бедриківці Ігор Волос. Про це повідомляють у мерії Городка

Військовий загинув 11 березня,  поблизу неселеного пункту Кремінна, що на Луганщині. Він був оператором відділення інженерних загороджень однієї з військових частин. 

Місцева влада пише, що Герой поліг, мужньо виконуючи військовий обов'язок в бою за Україну, її свободу і незалежність. 

Відео дня

Труна з тілом загиблого Героя прибуде у четвер, 16 березня, орієнтовно о 16.45. Місцевих жителів просять утворити коридори пам'яті при в'їзді у Городок, зі сторони автовокзалу, вздовж центральних вулиць міста (Шевченка і Грушевського) та центральними вулицями сіл Бедриківці та Новосілка.

Прощання з Героєм відбудеться 17 березня, об 11.00 у православному храмі села Бедриківці.

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблого Героя.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет вже передали в користування воїнам 19-ки. Та військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Маріна Фурман

    Вічна і світла пам'ять герою
  • Антоніна Голиш

    Вічна пам'ять Герою , співчуття рідним .
  • Віктор Оседця

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ.
  • Марія Щирба

    Вічна пам'ять.

keyboard_arrow_up