На війні загинули четверо воїнів з Хмельниччини

На війні загинули четверо воїнів з Хмельниччини
Світлини - зі сторінок громад
  • Щойно Хмельниччина попрощалася з Павлом Оропаєм та Олексієм Цісельським, як знову страшні звістки з передової: у  боях з окупантами загинули Андрій Домашин й Олег Єфімчик.

Сум чорною хмарою оповив Славутську громаду. У бою з російськими окупантами загинув штаб-сержант Андрій Домашин. Воїн 1973-го року народження.

«Доставка тіла захисника України відбудеться 15 жовтня орієнтовно о 10.00-11.00 до церкви Покрови Пресвятої Богородиці, що на вул. Покровська, 16-А, - зазначають у виконавчому комітеті Славутської міської ради. - Зустріньмо Героя гідно!»

Відео дня

Заупокійна панахида за загиблим Героєм відбудеться 15 жовтня орієнтовно об 11.00 в церкві Покрови Пресвятої Богородиці.

Громадське прощання розпочнеться у міському Палаці культури орієнтовно о 12.30.

Поховання Героя відбудеться на «Новому кладовищі».

У скорботі Війтовецька громада. Під час виконання бойового завдання 10 жовтня на Харківщині загинув Олег Єфімчик зі Сарнів. Героєві назавжди буде 49 років.

«Олег з 2015-го півтора роки боронив рідну землю від ворогів, а після повномасштабного вторгнення росії в Україну знову був мобілізований та став до оборони територіальної цілісності та незалежності України, - зазначають у громаді. - Ми пам’ятатимемо та шануватимемо пам’ять нашого Героя, який віддав своє життя задля миру в нашій країні, не вагаючись ні секунди. Щирі співчуття родині загиблого».

Прощання із загиблим Воїном відбудеться у селі Сарнів.

Про точну дату та час прощання зі загиблим Героєм у громаді обіцяють повідомити додатково.

Жителі Деражнянської та Вовковинецької громад 13 жовтня попрощалися з Павлом Оропаєм. Під час виконання бойового завдання 8 жовтня на Миколаївщині Воїн отримав важке поранення. Помер в госпіталі.

Павло Оропай народився в 1988-му на Вінничині. Тривалий час мешкав у Радівці Вовковинецької громади. А рік тому спільно з дружиною, сином і донькою переїхали жити у Деражню.

Героя громада зустріла навколішки. Прощання відбулося біля будинку, де жив Захисник. Заупокійну панахиду за загиблим відслужили у ПЦУ Собор Славних і Всехвальних 12 апостолів.

Похоронили Героя на Алеї слави на кладовищі.

«У жалобі та скорботі за великою втратою схиляємо голови. Щирі співчуття рідним та близьким Павла. Наші молитви з вами. Нехай Господь прийме його до свого царства. Вічний спочинок», - зазначають у Дережнянській міській раді.

Рідні, друзі, побратими, односельчани, жителі Щиборівської громади 14 жовтня провели в останню дорогу славного Воїна, сина України, її величного Захисника Олексія Цісельського.

«Олексій сміливо боровся за незалежність України, за мир і свободу, за щасливе майбутнє кожного з нас, - зазначають у Щиборівській територіальній громаді. - Будучи важкопораненим, довгий час воював зі смертю за власне життя, за право побачити перемогу над ворогом на власні очі… Але, на жаль, він відійшов у вічність і відтепер, підтримуватиме своїх побратимів з небес… Кожен пам’ятатиме Олексія як хороброго захисника України! Герою слава!»

Прощання відбулося в селі Радісне, де мешкав Герой. Похоронне богослужіння - в місцевій церкві.

Похоронили Воїна на місцевому кладовищі.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (384)
  • Людмила Полянчук

    Вічна пам'ять загиблим.
  • Галя Галя

    Вична память Героям,абатькам велике спивчуття
  • Валя Яюс

    Вічна пам'ять герою України царство небесне, ниский уклін.
  • Лилия Нэгина

    Царство небесне Героям!

keyboard_arrow_up