На війні загинув доброволець Василь Остапюк. З ним попрощалися у Хмельницькому

На війні загинув доброволець Василь Остапюк. З ним попрощалися у Хмельницькому
  • 34-річний військовий поліг на Запоріжжі.

  • У нього залишилися дружина та дитина.

У Хмельницькому попрощалися з загиблим військовим Василем Остапюком. 34-річного захисника України не стало минулого тижня, 8 червня, на Запорізькому напрямку. Сьогодні, 14 червня, попрощатися з ним у міську ритуальну службу прийшли рідні, друзі, представники місцевої влади.

Василь Остапюк пішов на війну добровольцем. Казав рідним, що там тяжко, але з побратимами буде триматися, бо треба захищати Батьківщину. Отримав поранення рук, лікувався у госпіталі та повернувся на фронт. Загинув на Запоріжжі, коли повертався з бойового завдання разом з іншими військовими. Їх накрили прицільним вогнем.

Заступник міського голови Василь Новачок розповів, що з початку російсько-української війни у ній загинули понад 200 хмельничан:

Відео дня

— На жаль, до цього пантеону ми сьогодні проводжаємо Василя Степановича. Більшість українців зараз в очікуванні спостерігає за новинами з фронту, тішиться тим успіхам, які отримують наші війська, в тому числі у Запорізькій області. Ми всі прекрасно розуміємо, що ці успіхи коштують дуже багато, ці успіхи коштують життя нашим воїнам. Ми не можемо повернути воїнів назад, ми маємо пам’ятати. Ми маємо робити все заради того, щоб наближати перемогу, — сказав чиновник.

У Василя Остапюка залишилися дружина й дитина. Поховали його на Алеї слави у мікрорайоні Ракове.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Дмитрий Ибрагимов

    Друже, менi дуже шкода. Земля пухом...
  • Лілія Мирна

    Світла пам'ять Герою!🙏🙏🙏
  • Александр Торкиш

    Вічна пам'ять!
  • Люда Говіловська

    Вічна пам'ять Герою 🕯️

keyboard_arrow_up