На війні загинув Костянтин Агапов — відомий спортсмен та тренер з Кам’янця

На війні загинув Костянтин Агапов — відомий спортсмен та тренер з Кам’янця
Фото зі сторінки Михайла Сімашкевича
  • Він був майстром спорту, інтернаціональним чемпіоном з боротьби та батьком двох доньок. 

  • Костянтина Агапова до війни знали далеко за межами України. 

  • А під час повномасштабного вторгнення боєць відправився на передову — захищати рідну землю. 

Безжальна війна забирає життя найкращих доньок та синів Хмельниччини. Трагічні звістки одна за одною надходять у тергромади, забираючи в рідних останню надію на щасливе життя. У вівторок, 10 січня, стало відомо, що у боях з російськими окупантами загинув спортсмен та тренер із Кам’янця-Подільського Костянтин Агапов. 

Костянтин пішов воювати з перших днів повномасштабного вторгнення. Він служив в одному з підрозділів 80-ї десантно-штурмової бригади. На його особистій сторінці у Фейсбук є чимало дописів про збір техніки та устаткування для підрозділу. Він неодноразово отримував попранення та контузії і знову повертався воювати. 

Фото Хмельницької ОВА

Костянтин Агапов —  інтернаціональний чемпіон зі змішаних єдиноборств ММА. Він здобув цей титул у 2019 році. Також він був майстром спорту з бойового самбо та тренером зі змішаних єдиноборств. Заняття проводив у Кам’янці-Подільському. 

Відео дня

Костянтин був батьком двох доньок. В соцмережах друзі та рідні не можуть повірити у важку втрату:

— Російсько-українська війна щодня забирає життя багатьох найкращих, найсильніших синів нашої держави. За незалежність України загинув і відомий кам’янецький спортсмен, тренер — Костянтин Агапов. Його перемоги та досягнення важко перелічити, він був дуже наполегливим і трудолюбивим спортсменом, багато тренував. Він був гідним прикладом для майбутніх поколінь. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять Герою, — зазначив голова райради Кам’янеччини Михайло Сімашкевич. 

— Спортивна спільнота України понесла на російсько-українській війні величезну втрату. Під час виконання бойових дій загинув відомий тренер, інтернаціональний чемпіон за версією "MMA PRO" Костянтин Агапов. Він був відомим не лише своїми спортивними і викладацькими досягненнями, але свідомою громадянською позицією. Він хотів зупинити ворога аби наші діти мали гарне майбутнє. Але, на жаль, його серце зупинилося на цій безжальній війні. Без батька залишилося двоє дітей, — написав нардеп Володимир Мельниченко.

— Важко отримувати звістки про втрати на війні, ще важче — коли гине рідна людина. Клята війна забрала життя мого брата, Костянтина Агапова... Був знаною в місті та далеко за межами України людиною — інтернаціональний чемпіон зі змішаних єдиноборств ММА, тренер. Він з перших днів повномасштабної війни пішов туди, де вважав, що потрібен більше, неодноразово отримував контузії, але все ж ставав в стрій. Але, на жаль, не цього разу... Спочивай з миром, Брате. Пам'ять про тебе назавжди в наших серцях. Помстимося, — опублікував мер Кам’янця Михайло Посітко. 

Фото зі сторінки Костянтина Агапова

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблого Героя.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Іра Черниш

    Вічна пам'ять Герою.
  • Лилия Кочержинская

    Гинуть найкращі, воюючи з зеками(
  • Елена Момот

    Вічна пам'ять Герою
  • Alla Yrmoscyk

    Вічна пам'ять

keyboard_arrow_up