“Ніколи не простимо ворогу”. На передовій загинули троє військових з Хмельниччини

“Ніколи не простимо ворогу”. На передовій загинули троє військових з Хмельниччини
  • Микола Несен був родом з Шепетівщини, Володимир Охота — з Кам’янця, а Валентин Сорокатий — з Чемеровеччини. 

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною. 

Трагічні звістки більше 10 місяців продовжують щоденно надходити на Хмельниччину. Війна безжально забирає один за одним вірних захисників України. За останні дні ще 3 громади отримали повідомлення про загибель їхніх захисників. Це Ганнопільська, Чемеровецька та Кам’янецька тергромади. 

Микола Несен

Непоправна втрата для Ганнопільської громади, що на Шепетівщині. У бою з російськими окупантами, захищаючи Україну загинув у Микола Несен. Він був молодшим сержантом. 

Герой поклав своє життя 3 січня під час обстрілу. Від вибухової хвилі Микола отримав поранення несумісні з життям.

Відео дня

— Кожен мешканець громади схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Миколи Петровича… Його ім’я назавжди буде вписане в історію нашої держави. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Світла пам’ять про мужнього Героя, який віддав своє життя за Україну, назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив Миколу. Щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати, — повідомляють в тергромаді. 

Про дату та час поховання Героя обіцяють повідомити додатково. В коментарях знайомі тужать з приводу непоправної втрати:

Володимир Охота

Під час виконання бойового завдання, 5 січня, під Бахмутом загинув кам’янчанин — Володимир Охота.

Від початку російського вторгнення він служив на передовій. Нещодавно перед Новим роком встиг відвідати рідну домівку і після 30 грудня повернувся назад на війну.

— Сьогодні родина Охоти з Кам’янця - Подільського отримала жахливу звістку про втрату сина, брата, дядька, батька. Людина надзвичайної порядності, сміливості та мужності. Для всіх близьких і рідних був надійним та найкращим другом та порадником, — повідомив нардеп Володимир Мельниченко

— Він, не думаючи про небезпеку, в перші дні повномасштабного вторгнення пішов добровольцем до лав ЗСУ. Щирі співчуття родині загиблого, — додав голова райради регіону Михайло Сімашкевич

Фото зі сторінки Михайла Сімашкевича

Валентин Сорокатий

Напередодні різдвяних свят у боях з російськими окупантами загинув Валентин Сорокатий. Він був родом із Чемеровеччини, з села Садове. Герой воював на Запорізькому напрямку. Йому цьогоріч мало б виповнитися 53 роки. 

— З глибоким душевним болем сповіщаємо про ще одну велику втрату для усіх нас. Вірний військовій присязі під час виконання бойового завдання із забезпечення оборони та відсічі збройної агресії ворога, у бою поблизу міста Запоріжжя загинув наш земляк, Сорокатий Валентин. Низько схиляємо голови перед нашим захисником, висловлюємо щире співчуття родині загиблого. Вічна пам'ять і вічна слава Герою, — повідомляють в тегромаді. 

Про прибуття тіла загиблого Героя та чин похорону мають повідомити згодом. Близькі та рідні в соцмережах висловлюють співчуття родині Воїна та дякують йому за захист держави:

Фото Героя зі сторінки тергромади

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Щоб придбати їх якнайскоріше, редакція vsim.ua оголошує збір коштів. Так ми допоможемо нашим воїнам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

  • Приват — 4149 4993 4948 5480 (Максим Фарина, головний редактор vsim.ua)
  • Банка
  • Номер банки — 5375 4112 0263 3223

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (33)
  • Ганна Ліпінська

    Вічна пам'ять Героям !
  • Nila Mazur

    Царство небесне і вічна пам'ять героям!!! 🙏🙏🙏
  • Oxana Lazechko

    Вічна Пам'ять!
  • Тамара Клінчук

    Вічна пам'ять і царства небесного героям.

keyboard_arrow_up