Найменшої онучки вже не побачить. Під Харковом загинув Герой Сава Олійник

Найменшої онучки вже не побачить. Під Харковом загинув Герой Сава Олійник
Фото Героя зі сторінки Франца Скримського у Фейсбук

Він пішов добровольцем 24 лютого захищати Україну.

Сава Олійник загинув у віці 58 років. Захисник воював на Харківщині. 11 червня підірвався на ворожій міні. Герой став на захист України в перший день війни - 24 лютого. Пішов добровольцем.

Сава Олійник був родом із Полонного. Мав дружину, двох дітей, зятя та невістку. Поки дідусь воював у нього народилася найменша онучка, яку він так і не встиг побачити. 

Скорботну звістку повідомив міський голова Полонного Франц Скримський. 

Відео дня

"В житті все можливе" – це останні слова, які Сава написав у месенджер пресслужби бригади, де листувалися у службових справах. Він завжди був розважливий, урівноважений, мав якийсь філософський погляд на життя – і очах, і в словах. Був дуже сумлінним у праці, умів її організувати й навчити бійців. Таких людей називають мудрими. Життєвого досвіду йому не бракувало. І сміливість його була теж якась мудра. За короткий час теперішньої війни пережив і мінометні обстріли, і ракетний удар. Та потрапив у хитру хижу пастку, влаштовану ворогом. Шкодував, що не може побачити онучки, яка народилася, коли Сава вже був на фронті. Він є справжнім героєм – героєм щоденної воєнної праці, яку робив на совість. Сказати, що його не вистачатиме, – це дуже мало сказати. Вічна пам’ять! Сава, ти міг працювати за багатьох – тепер ми відпрацюємо за тебе!", - пишуть про загибель бойові побратими 3-ої окремої танкової бригади.

Про дату та час прощання з Героєм поки не повідомляють.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up