У Хмельницькому попрощалися з загиблим військовим Віктором Марисюком (ФОТО)

У Хмельницькому попрощалися з загиблим військовим Віктором Марисюком (ФОТО)
  • Захиснику було 55 років.

  • У нього залишилися дружина та донька.

На війні, захищаючи Україну, загинув хмельничанин Віктор Марисюк. Це сталося майже три тижні тому, 31 травня. Солдату було 55 років. Сьогодні, 18 червня, з ним попрощалися у Хмельницькому. На церемонію, яка відбулася у міський ритуальній службі, прийшли рідні, близькі, друзі, побратими представники місцевої влади.

Віктора Марисюка згадує Лариса Конончук. Вона навчалася з ним у школі №18. Загиблий герой випускався 1983 року.

— Він був спокійним, врівноваженим, непроблемним, неконфліктним. Але виявився героєм, геройською людиною, яка пішла захищати свою рідну землю, яка виконала до кінця свій обов’язок, яка пішла за нас з вами, за наших дітей, за наших онуків, щоб ми сьогодні мали можливість тут у нас працювати відносно спокійно працювати.

Відео дня

Заступник міського голови Микола Ваврищук розповів, що Віктор Марисюк не був кадровим військовим та не мав бойового досвіду. 24 лютого він пішов на війну добровольцем.

— Це людина, яка жила мирним життям у Хмельницькому і 24 лютого була мобілізована. Віктор Францович кинув свою роботу, буденне життя й пішов захищати кожного з нас, пішов захищати Україну, пішов захищати нашу землю. Це людина, яка була автослюсарем, але він не зміг бути у Хмельницькому і пішов на фронт для того, аби захистити кожного з нас, — розповів чиновник.

Віктор Марисюк став 45 загиблим мешканцем Хмельницької ОТГ від 24 лютого. Поховали його на Алеї слави у мікрорайоні Ракове. У нього залишилися дружина та донька.

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (51)
  • Неонила Мармий

    Вічна пам'ять царство небесне Амінь
  • Ларіса Крищук

    Вічна память!!!
  • Нина Дубенко

    Світла пам'ять Герою.Співчуття рідним.
  • Людмила Шелестюк

    Вічна пам'ять герою 🕯️ Найщиріші співчуття рідним!

keyboard_arrow_up