Не дожив до 28: у боях під Бахмутом загинув Вадим Пігольчук

Не дожив до 28: у боях під Бахмутом загинув Вадим Пігольчук
Фото Героя зі сторінки Славутського МВК

Його з 16 лютого розшукували рідні. А згодом сім’ї повідомили, що військовий загинув. 

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного Героя з Хмельниччини. У боях на фронті загинув Воїн з Берездівської тергромади. Вадим Пігольчук мешкав у селі Гориця. Цьогоріч в листопаді йому мало б виповнитися 28 років. 

Ще з 16 лютого Вадима розшукували його рідні та близькі. Зв'язок із воїном перервався, коли він перебував на Бахмутському напрямку.

21 лютого у Берездівській громаді офіційно повідомили, що 27-річний Вадим Пігольчук загинув.

Відео дня

— Зі скорботою та невимовним болем повідомляємо про смерть нашого Захисника України. Надзвичайно важка втрата для усіх нас. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами. Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей, — зазначають у тергромаді. 

— Важка втрата обпекла серце і душу. У наше село повертається, назавжди, випускник нашого ліцею Пігольчук Вадим Петрович. Це світла, добра, чиста дитина, якій ще жити і жити. Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя наших воїнів. В цю гірку мить поділяємо горе з сестричкою Юлечкою та братом Валентином, усім рідним та близьким та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі, — пишуть на сторінці Горицького ліцею. 

— Біда чорною зміюкою приповзла в село Гориця, віддав своє життя за нашу Україну, за нас, за мирні ранки, наш юний захисник, Пігольчук Вадим. Вічна пам'ять і царство небесне, низький уклін сестричці Юлії. Сумуємо і ніколи не пробачимо за смерть наших дітей, — додає Валентина Єркіль.

Сьогодні, 23 лютого, із захисником попрощалися в рідному селі. 

Фото зі сторінки Берездівської тергромади

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (57)
  • Галина Філіпишина

    Вічна пам'ять герою
  • Ольга Єрмакова

    Вічна світла пам'ять та Царство Небесне Герою
  • Оксана Омелянчук

    Вічна пам'ять Герою!
  • Читач93

    Перемоги 7а

keyboard_arrow_up