“Нехай 2023-й буде роком нашої Перемоги“: як хмельничан привітали з Новим роком (ВІДЕО)

“Нехай 2023-й буде роком нашої Перемоги“: як хмельничан привітали з Новим роком (ВІДЕО)

Дізнавайтесь як вітали мешканців Хмельниччини та чого бажали Гамалій, Лабазюк та Симчишин.

Напередодні Нового 2023 року керівники міста та області записали традиційні привітання зі святами. У відеозверненнях вони показали найяскравіші кадри року, що минув та побажали найголовнішого, про що мріє кожен українець — Перемоги. Вибрали для вас найцікавіше із кожного вітання. 

Олександр Симчишин

На початку привітання міський голова зазначив, що 2022 був найскладнішим роком в історії України. Через військову агресію рф проти України загинули тисячі людей. Окупанти намагалися знищити нашу інфраструктуру. Та цей рік став також роком неймовірного героїзму та єдності українців. 

— Ми показали всьому світу і, напевно, самі ж собі, що в 2022 році ми сформувалися як нація. Нова, модерна. Нація, яка здатна перемогти в цій війні. Нація, яка здатна будувати нову успішну українську державу, — сказав Симчишин. 

Відео дня

Він закликав в дні новорічно-різдвяних свят вшанувати пам’ять про загиблих Героїв війни хвилиною мовчання та подякувати за їхній подвиг. А тих, хто нині захищає Україну, привітати зі святами та подякувати за захист. 

 — Друзі, бажаю, аби 2023 рік став роком Української Перемоги! І аби в 2023 році ми всі відсвяткували День Української Перемоги. І аби всі наші захисники повернулися додому “зі щитом”, живими і здоровими. Слава Україні! — завершив вітання мер Хмельницького. 

 

Сергій Гамалій

Очільник Хмельниччини в новорічному зверненні до мешканців області зауважив, що торік кожен загадував нові знайомства та незабутній рік, але ніхто не міг би й подумати як все обернеться. 

— 2022 рік і справді ніколи не зітреться з нашої пам’яті. Він назавжди буде нагадувати кровопролитну війну. І принесе новий досвід — захищати будь-якою ціною нашу свободу і незалежність, — зауважив Сергій Гамалій. 

У 2022-му кожен бився на своєму фронті. Хто як міг. В ролику розповіли як захищали Україну хмельницькі прикордонники, спецпризначенці, сили підтримки ЗСУ, інженерні війська, надзвичайники, поліцейські, бійці Повітряних Сил ЗСУ, Сил спецоперацій та працівники військкоматів. 

Цей рік показав хто є хто. В прямому та переносному значенні зірвав з усіх маски. Ми поставили на паузу боротьбу зі смертельним вірусом, адже зійшлися у двобої з іншим противником. Знайшли справжніх друзів та побратимів серед безлічі країн. Цього року нас позбавляли світла і тепла, бажаючи роз’єднати, але натомість згуртували. Адже нікому не загасити світла наших душ і тепло гарячих сердець. Нас хотіли зламати, але зробили сильнішими, — заявив керівник області.

Він традиційно побажав подолянам та тим, хто знайшов на Хмельниччині другу домівку Перемоги та спокійних свят. 

 

Віолета Лабазюк

Голова Хмельницької обласної ради також долучилась до привітань. Вона відзначила, що нині кожен з нетерпінням хоче позбутися усіх жахів війни, що прийшли в Україну у 2022-му, який був по-справжньому складним для всього українського народу. Однак, він не зламав хмельничан. Незважаючи на всі виклики, ми не втратили віри у щасливе та мирне майбутнє. 

Ворог не врахував одного – нашої сили духу та вміння об’єднатись у такі складні часи для країни, стати однією великою потужною командою, яка готова на все, аби наші діти мали змогу жити та будувати своє майбутнє на теренах рідної Батьківщини, розбудовувати нашу прекрасну та мальовничу Україну, — зауважила Віолета Лабазюк. 

Вона додала, що українці сильні та незламні, вільні та незалежні, непереможні. 

— Щиро дякую усім, хто своєю мужністю та хоробрістю наближає нашу Перемогу, хто підтримує Збройні сили України, хто займається волонтерською діяльністю і хто допомагає переселенцям! Тож нехай рік прийдешній буде роком нашої Перемоги! Бажаю миру та добробуту, родинного затишку та благополуччя! Слава нашим захисникам та захисницям! Слава Україні! — завершила вітання Лабазюк. 

 

Чиє відеопривітання вам найбільше припало до душі? Діліться враженнями в коментарях. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up