Нещодавно він одружився. У Миколаєві загинув хмельничанин Андрій Невиданчук

Нещодавно він одружився. У Миколаєві загинув хмельничанин Андрій Невиданчук
  • Андрій Невиданчук був випускником хмельницької СЗОШ №12.
  • Всього кілька місяців тому він одружився. 

“Захищаючи країну, загинув мій однокласник”, - таке повідомлення розмістила хмельничанка Оксана на сторінці СЗОШ №12. Мова йде про військового Андрія Невиданчука, який віддав за країну найцінніше - своє життя. 

Андрію Невиданчуку було 34 роки. Після школи він навчався у Національній академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного. Випустившись з освітнього закладу, Андрій проходив службу на керівних посадах. Про все це розповідає його побратим - Дмитро. 

Відео дня

- У 2020 році Андрій вступив до Національного університету оборони України, який закінчив на початку війни, у 2022 році. Він продовжив службу на керівній посаді, - розповідає Дмитро.

Під час війни Андрій одружився зі своєю коханою - Світланою. Пара офіційно стала сім’єю у Миколаєві, де хмельничанин воював. У шлюбі закохані пробули всього кілька місяців. Вчора, 17 липня, Андрія не стало. Він загинув у Миколаєві, - розповідає його побратим. 

“Запитуєте, яким був Андрій?”, - посміхається Дмитро. “Він був дуже позитивним. Все, що із ним пов’язане - було позитивним. Він був хорошим спеціалістом. Дуже хорошим”, - додає військовий. 

Прощання з Андрієм Невиданчуком відбудеться у середу, 20 липня, о 12 годині, у міській ритуальній службі, на Святослава Хороброго, 5А. Військового поховають на Алеї Слави у Раковому. 

Читайте також: Чому із західних регіонів мобілізують більше військових, ніж з інших, — пояснення ЗСУ

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (184)
  • Галина Шаварчук

    Вічна пам'ять Герою.
  • Людмила Шомко

    Вечная память герою Украины... Аминь...
  • Наталия Гацко

    Вічна пам'ять і царство небесне
  • Lida Dobraya

    Вічна пам'ять герою

keyboard_arrow_up