Розміновуючи Харківщину, загинув підполковник з Кам’янець-Подільського

Розміновуючи Харківщину, загинув підполковник з Кам’янець-Подільського
Фото зі сторінки Михайла Посітка
  • Офіцер-піротехнік ДСНС Сергій Гоцуляк підірвався під час розмінування.

Під час розмінування звільненої від окупантів території у Шийківці, що під Ізюмом на Харківщині, 4 січня загинув кам’янчанин, начальник групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Тернопільській області Сергій Гоцуляк.

Здетонував боєприпас, зазначають у ДСНС України.  Життя підполковника служби цивільного захисту обірвалося у віці 42 роки. Осиротіли дружина й донька.

«Непоправне горе для громади, для України, - наголошує в соцмережах міський голова Кам’янець-Подільського Михайло Посітко. -  Щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях».

Відео дня

Дуже любив свою  професію

«На жаль, ця війна забирає з наших лав найкращих і найвідданіших, - констатують в головному управлінні ДСНС у Тернопільській області. - Найщиріші співчуття рідним і близьким загиблого. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях».

У соцмережах - сотні слів співчуття рідним, спогадів і подяки загиблому Герою за жертовність.

  •  «Сергій, як, ти кращий з кращих. Вічна пам’ять тобі друже!!!» - пише Ігор Невінський.
  • «Сергій, Ти виконав свій обов'язок ціною неоціненною, ціною власного життя,  - зазначає Ігор Ваверчак.- Спасибі тобі, наш мужній герою ! Вічна пам'ять ! Щирі співчуття рідним».
  •  «Сергій просто робив те, що було його покликанням,  ацентує Serhii Serg. -  Як би не «звучало» це неприємно - у саперів кажуть так: «Розмінував СОБОЮ». І упередив своєю роботою загибель ЦИВІЛЬНОГО. Тому - прожив не дарма. Тому - на своїй посаді БУВ НЕ ДАРМА. ДЯКА ТАКИМ ХЛОПЦЯМ!»
  •  «Сергій загинув... Недавно говорили в ефірі про війну. А вчора війна його забрала, - зауважує в соцмережах тернопільський журналіст Sergiy Sinkevich. - Ми розмовляли у студії. І після програми. Моє особисте враження - він був класним професіоналом. І усвідомлював дуже високий рівень небезпеки своєї роботи. Пригадую слова Сергія про те, що рашисти постійно вигадують нові пастки у мінуванні... Біда трапилась... Тернополянин Сергій Гоцуляк загинув на бойовому завданні, рятуючи життя інших. Ми це завжди будемо пам'ятати...»
  • «Дійсно Хороша Людини та Професіонал своєї справи, - підкреслює Мукомела Тарас. - На початку війни проходили у нього підготовку багато чого корисного показав нам та розказав, Вічна Пам'ять Герою!»
  • «Так, він дуже любив свою професію, багато читав, переглядав відео про ВНП, був хорошим керівником групи піротехніків, - пригадує Саша Рапацький. - А музей в загоні, моделі танків, та багато іншого - фанат ПІРОТЕХНІК. Співчуття…»
  • «Вічна пам’ять ГЕРОЮ …Спочивай з Богом пане ПОЛКОВНИКУ…Щирі співчуття рідним», - співчуває Євген Лукавий

Пам'яті Героя

Пам'яті загиблого  Героя тернопільські рятувальники опублікували відео.

Місцевий телеканал оприлюднили уривки інтерв’ю зі загиблим підполковником.

Про дату, час та місце прощання й чину похорону загиблого Героя наразі інформації немає.

Нагадаємо, 5 січня на Алеї Слави у Кам'янець-Подільському поховали 30-річного Дениса Ясинецького та 51-річного Аркадія Муляра, які загинули на Донеччині, захищаючи Україну.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (57)
  • Ольга Єрмакова

    Вічна світла пам'ять та Царство Небесне Герою
  • Зоя Молчанюк

    Царство небесне вічний спокій світла пам'ять Герою. Щирі співчуття рідним
  • Нина Дубенко

    Світла пам'ять Герою.Співчуття рідним.
  • Yevgena Kozarenko

    Вічна пам'ять Герою. Співчуття рідним

keyboard_arrow_up