Нові подробиці життя Олени та Петра, які оселилися в дендропарку. Чи переїхали вони?

Нові подробиці життя Олени та Петра, які оселилися в дендропарку. Чи переїхали вони?
  • Пара хмельничан вже понад два місяці живе в дендропарку.
  • Журналістці vsim.ua вони розповіли, що оселилися там, бо втратили квартиру.
  • Тепер вони ночують в наметі, а харчуються тим, що принесуть люди.
  • Які нові подробиці стали відомі про Олену та Петра?

Олена та Петро - пара, яка привернула до себе увагу багатьох хмельничан. Річ у тім, що вони оселилися в дендропарку, що біля Темпу. Там облаштували собі справжній табір, який поділили на декілька зон. Серед останніх - кухня, місце для вмивання та спальня. Також там є куточок для молитви. Його пані Олена розмістила біля намету, в якому обидвоє сплять. До речі, оселилося там подружжя разом із собакою, на ім'я Рей.

Як у них все там влаштовано, бачила журналістка Олександра Рискальчук. Більше про це читайте в матеріалі “Якщо вкриватися - то не холодно”. Як і чому Олена та Петро живуть в дендропарку

Пані Олена розказала: в дендропарку вони з чоловіком стали жити понад два місяці тому. Мовляв, якось поверталися з хресного походу й вирішили облаштувати місце для життя. А все через те, що обидвоє залишилися без даху над головою. За словами Олени, помешкання без її відома продала рідна сестра й поїхала жити за кордон. 

Відео дня

Нет описания.

Під час нашого спілкування, 53-річна Олена сказала, що вони подумують, як будуть зимувати. Одним із їхніх варіантів - піти до Почаєва, де їм можуть надати притулок. Проте після опублікованої статті про життя Олени й Петра на сайті ВСІМ, парі запропонували оселитися і в Хмельницькому. Зробили це представники міського центру соціальної підтримки та адаптації, що на вулиці Житецького. 

Частиною центру на Житецького є соціальний готель, в якому можуть оселитися люди в скрутному становищі. Заклад відкрили ще 4 роки тому. Торік там відремонтували ліве крило й показали журналістам, як все облаштовано всередині. До слова, для проживання там доступні всі зручності: є кухня, душ, ліжка та інше. Подивитися, як все виглядає, можете в окремому матеріалі. 

Заступник директора центру Ростислав Максимів розповів журналістам, що їхні працівники виїхали в дендропарк на обстеження ще минулого тижня. Натрапивши на табір Олени та Петра, вони провели із подружжям розмову. У ході неї запропонували мешкати на Житецького. Ростислав Максимів каже, що вже у п’ятницю, 29 жовтня, Олена навідалася до центру. За його словами, жінка оглянула умови і вони задовольнили її частково. Їй не сподобалося, що в закладі жінки та чоловіки сплять в окремих кімнатах. Через це подружжя досі там не оселилося.

В результаті, парі пояснили - у випадку їхнього подальшого проживання у дендропарку, вони матимуть справу із поліцією. Ростислав Максимів додав, що на чергову перевірку працівники центру вирушать вже найближчим часом. 

Тим часом хмельничани повідомили в соцмережах, що Олена та Петро продовжують мешкати в парку. Відео їхнього табору вони оприлюднили в спільноті dtp_khm в Instagram. Разом із тим інші небайдужі мешканці міста час від часу приносять їм попоїсти. Або ж, як розповідала сама Олена, залишають для них залишки після своїх пікніків.

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up