Однакові чи різні: як хмельничани вдягають дітей-близнюків

Однакові чи різні: як хмельничани вдягають дітей-близнюків
  • Такі схожі і водночас різні. Близнюків інколи неможливо розрізнити.
  • Але батьки завжди точно знають де котра дитина.
  • Журналісти vsim.ua дізналися, чому батьки одягають близнят в одному стилі та як це сприймають самі діти?

Близнюки та двійнята схожі, як дві краплі води. Їх не можуть відрізнити друзі чи близькі. А батьки розповідають, що діти зовсім різні. Та у всіх близнюків є одна особливість. Вони часто носять однакове вбрання. На параді близнюків, який відбувся сьогодні, 1 червня, журналісти vsim.ua поспілкували з батьками. Дізналися чому вони одягають близнят однаково та що про це думають діти?  

Малюкам Даниїлу та Іллі по 2 роки. Хлопці не брали участь в ранковому параді близнюків. Мама та бабуся привезли їх на Проскурівську в окремих, але однакових колясках синього кольору. Мама зізнається, що жодного разу не переплутала своїх близнят.

- В них зовсім різні характери. Один емоційний, інший – стриманий. Одного дня вони хочуть, щоб я їх одинаково одягла, на інший – щоб по-різному. Часом сама вибираю різний стиль, щоб підкреслити індивідуальність кожного. Хоч зовні вони схожі, та для нас – батьків - це зовсім різні діти, - каже мама Ольга.

Відео дня

Уляна і Марія дуже між собою схожі. Але трирічні дівчатка – двійнята. Сьогодні вони прийшли одягнені в різні кофточки. Мама дівчат Олександра каже, що так буває не завжди.

- Дівчата деколи самі просять, щоб я дала їм однаковий одяг, - розповідає Олександра. – Часом самі вдягаються. Їм подобається, що їх не розрізняють. А деколи навпаки хочуть виглядати по-різному. То ми маємо і одинакові речі, і зовсім різні. А ще є однакові, але інших кольорів.

Олексій каже, що йому найбільше подобаються машинки, а Михайлик понад усе любить цукерки. Чотирирічні близнята мають одинакові кепки та куртки. А кофтинки та штанці в них – різних кольорів. Мати малюків каже, що хотілось би завжди одягати хлопчиків одинаково. Та не завжди так виходить.

- Часом в продавця немає дві однакових речі таких же розмірів, то колір інакший, то задорого, - пояснює Анна. – Не завжди фінансово виходить купити те що хочеш чи що їм сподобалось. А хлопці аж б'ються за одяг. Бо хочуть виглядати однаково. То намагаюся або по фасону або по кольору підібрати.

Бешкетники Влад і Олексій перейшли в 5 клас. Хлопцям по 10 років. Вони вже самі обирають собі одяг. Та купують його лише з батьками. А стиль обирають залежно від настрою.

-  От це двійнята – але вони схожі, - каже тато Петро. – Ходять до одного класу. Не розлий-вода просто. І стараються вдягнутися так само. То ми з дружиною їхні пориви підтримуємо. Але не завжди виходить. Дуже часто буває, що нема двох розмірів в продавця. То ми спочатку питаємо, а тоді вже міряємо. Але деколи річ хороша, а пари нема. То беремо різні.

Десятирічні Михайло та Іван в однакових шортах та рубашках. В обох хлопців на голові невеликі хвостики. Кажуть, що хочуть косу, як у героя фільму «Зоряні війни». А мама розповідає, що дізнавшись, що носить близнюків, вирішила, що вдягатиме їх однаково.

- Раніше одяг для хлопців мав більше значення, - згадує мама Олена. - То ми брали все однакове, аж до білизни. Одного разу в садочку було таке, що у Вані були одні трусики, а в Міші – другі. То розплакалися і ми мусили обох повністю переодягати. Раніше – то купували машини і нам казали, що можна близнюкам брати одну жовту, одну червону. В мене такий номер не проходив. Бо треба саме ту. І щоб фари були такі, і колеса в одну сторону повернуті, ну все-все. І так само з одягом. Але зараз такого вже немає. Вони вже впевнені, що обом однаково дістанеться і одяг, і цукерок, і м'ясо в борщі. Хоча переважно ходять в однаковому одязі. Але вже буває, що обирають різний.

Близнята Анна і Марія також люблять одягнутися, як дві краплі води. Намагаються підібрати футболки, спіднички, чи сукні в тон. Навіть окуляри проти сонця десятирічні дівчатка мають однакові. Та беруть їх не завжди разом. Мама Леся їхні пориви підтримує. Каже, все залежить від бажання дівчаток. Адже вони великі. То під час покупки речі обирають самі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up