У боях на передовій загинули п'ятеро військових з Хмельниччини

У боях на передовій загинули п'ятеро військових з Хмельниччини
Колаж vsim.ua
  • Ілля Обозюк був нацгвардійцем зі Старокостянтинова. Кам’янчанин Володимир Тріщ боронив країну з 2016 року. 

  • Віктор Назарчук був родом з Понінки. Богдан Шкуран загинув у Запорізькій області. Віктор Булима був стрільцем-санітаром. 

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував власним життям заради свободи та незалежності нашої держави. 

Збройні сили метр за метром звільняють нашу землю. Ми так цього чекали. Але замість щастя, перед очима весь той біль, який ми бачимо щодня, ховаючи українських Героїв... Безжальна війна забрала ще 5 молодих життів з Хмельницької області. 

Ілля Обозюк

Захисник зі Старокостянтинова загинув під час виконання бойового завдання. Про це повідомили на сторінці Григорівської школи, де навчався Герой. Йому був лише 21 рік. 

Директор школи Алла Соколовська розповідає, що Ілля був розумною і дуже спритною дитиною. У всьому перший, серед учнів — лідер, товариський, веселий, але й разом з тим розважливий і відповідальний. 

Відео дня

Він обрав військову стежку свідомо. Батько і старший брат теж військовослужбовці. Зовсім юним, після 8 класу, пішов навчатися до Кам'янець-Подільського ліцею з посиленою військовою підготовкою, потім було навчання у академії Національної гвардії України у Харкові. Лише у цьому році він випустився з вищого навчального закладу. 

Фото зі сторінки Григорівської ЗОШ

Володимир Тріщ

На російсько-українській війні загинув військовослужбовець з Кам’янця-Подільського. Володимир Тріщ ще з 2016 року мужньо відбивав наші кордони від окупантів, боровся за Незалежність України. 

Герою відтепер назавжди буде 32...

— Висловлюю щирі співчуття сім’ї, бойовим побратимам, усім рідним і близьким Володимира, — написав мер Кам’янця Михайло Посітко. 

Фото зі сторінки Михайла Посітка

Богдан Шкуран

Солдат Богдан Шкуран був 1991 року народження. Він був командиром штурмового відділення військової частини А 4640.

Богдан загинув 8 червня у Запорізькій області під час виконання бойових завдань. Він був із Полонного. Про це повідомив мер міста Франц Скримський. 

Фото зі сторінки Франца Скримського

Віктор Булима

Захищаючи рідну землю від російського агресора 24 червня загинув Віктор Булима. Він поклав своє життя поблизу населеного пункту Лобкове, Василівського району, Запорізької області під час виконання бойового завдання. 

Віктор мешкав у селі Голозубинці. Був старшим сержантом, стрільцем-санітаром. Трагічну звістку повідомив голова райради Кам’янеччини Михайло Сімашкевич.

Про дату та час прощання із захисниками поки не повідомляють. 

Фото зі сторінки Михайла Сімашкевича

Віктор Назарчук

Ще один Герой триматиме нам небо… 21 червня захищаючи Україну від рашистів загинув житель міста Баранівка, що на Житомирщині, Віктор Назарчук. Він був молодшим сержантом. Йому було 29 років. 

Віктор був родом із Понінківської тергромади. Захисника поховали сьогодні, 27 червня, в місті, у Баранівці, повідомили на сторінці картонно-паперової фабрики. 

Фото зі сторінки Баранівської тергромади

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (93)
  • Читач95

    Прошу автора статті виправити, а саме, що Тріщ Володимир народився у м. Львові і він є львів'янином. Володя з 2014 року воює з клятими москалями.
  • Інна Арцаблюк

    Вічна пам'ять Героям.
  • Надія Ковальчук

    Вічна пам'ять Героям!
  • Люда Качур Марущак

    Вічна пам'ять Героям України

keyboard_arrow_up