Олександр Окарський та Вадим Станіславський — загинули двоє воїнів з Хмельниччини

Олександр Окарський та Вадим Станіславський — загинули двоє воїнів з Хмельниччини
Фото Героїв зі сторінок тергромад
  • Олександр Окарський був солдатом-гранатометником

  • Вадим Станіславський воював у гірсько-штурмовій. 

Хмельниччина втратила на війні ще двох захисників. Один був із Кам’янеччини, другий — із Красилівщини. Про втрати повідомили в тергромадах. 

Олександр Окарський

Олександр Окарський був солдатом-гранатометником. Він народився 1981 року. А загинув 17 листопада цього року. Це сталось поблизу населеного пункту Кліщіївка Донецької області. Гірку звістку повідомила мер Красилова Ніла Островська. 

Громада прощатиметься із своїм Героєм 11 грудня. Цього дня на території Красилівської громади оголосили жалобу за загиблим військовим.

Відео дня

Панахида за загиблим відбудеться у Свято-Троїцькому храмі Православної церкви України. Опісля на площі Незалежності пройде мітинг-реквієм.

Далі похоронна процесія прямуватиме в напрямку села Западинці, до батьківського будинку Олександра. Поховають солдата на кладовищі в селі Западинці.

Вадим Станіславський

Солдат Вадим Станіславський загинув на Запоріжжі, боронячи українську землю від російських варварів. В мирному житті Вадим працював на підприємстві "Преттль-Кабель Україна". Під час війни його мобілізували до 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади. Вадиму навіки 42...

— Знову жорстока війна відібрала  гарну людину, великого патріота, батька в сина. Сильний та незламний, справжній син своєї рідної країни, пішов на фронт і там, на полі бою, залишив по собі вічну славу та пам’ять про свій подвиг, — повідомили в Китайгородській сільській раді. 

Вадим Станіславський мешкав у Кам’янці. Громада прощатиметься із воїном 11 грудня. Прощання біля Будинку офіцерів. Поховають Героя на Алеї Слави міського кладовища.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (45)
  • Валентина Кулик

    Вічна світла пам'ять царство небесне
    Героям
    України! Доземний уклін та щирі співчуття рідним та близьким!
  • Михайло Драгун

    🙏🇺🇦
  • Olga Zugan

    Це просто катастрофа в Україні. Вічна пам'ять тобі Героє
  • Наталія Альміз

    Вічна пам'ять Героям України..

keyboard_arrow_up