Павло поліг на Херсонщині, Володимир — на Запоріжжі. Загинули двоє захисників

Павло поліг на Херсонщині, Володимир — на Запоріжжі. Загинули двоє захисників
Фото Героїв зі сторінок тергромад. Колаж vsim.ua
  • Павлу Рожику було 26 років. 

  • Володимир Головецький загинув під час мінометного обстрілу. 

Знову двох військових, захисників, синів втратила Хмельниччина у боях з російськими окупантами. Один був із Хмельницької громади, інший — з Чемеровецької. Обоє воювали за свободу та незалежність України від російської федерації. 

Павло Рожик 

Рожик Павло народився 15 січня 1997 року, в селі Кам'янка колишнього Городоцького району. А загинув у боях 22 серпня на Херсонщині за волю нашої неньки України. Він був родом з Олешина. Останнім часом там і мешкав.

— Висловлюємо глибокі співчуття та біль, схиляємо низько голову перед матір'ю, дружиною Героя та усією родиною, адже Воїн Павло віддав за кожного з нас найцінніше - своє життя, — написала староста Олешинської громади Валентина Базилюк. 

Відео дня

Прощання із загиблим воїном відбудеться 28 серпня у Хмельницькому. Церемонія пройде з 11.00 до 13.00 по вулиці Святослава Хороброго, 5А (міська ритуальна служба).

Після прощання з подвір'я будинку, де мешкав Павло, його проведуть останньою дорогою на Алею Слави в селі Олешин.

Володимир Головецький

У важких боях з російськими окупантами загинув Головецький Володимир. Він мешкав у селі Вишнівчик Чемеровецької громади. Був 1975 року народження. Про це повідомили на сторінці громади. 

У 1993-1995 роках Володимир проходив строкову службу. У 2014-2015 роках брав участь в антитерористичній операції, забезпечуючи на території Донецької та Луганської областей у складі бойових підрозділів захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. 

За достойне виконання військового обов’язку був нагороджений відзнакою Президента. У квітні цього року знову став до лав Збройних Сил України, захищати українську землю від військ рф під час їх повномасштабного вторгнення на українську землю.

Вірний військовій присязі захисник загинув 23 серпня під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Новоандріївка, що на Запоріжжі.

Про прибуття тіла загиблого Героя на Чемеровеччину та чин похорону Героя буде повідомлено додатково.

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Tolik Kuzmsch

    Спочивай з миром друже
  • Віталій Лазарев

    Вічна пам'ять ГЕРОЯМ
  • Інна Броварна

    Вічна пам'ять Героям.
  • Елла Черкаська

    Царство Небесне. Вічна Пам'ять Героям України. Співчуття рідним та близьким...

keyboard_arrow_up