Перед обстрілом спілкувався з дружиною: загинув сержант поліції з Хмельницького

Перед обстрілом спілкувався з дружиною: загинув сержант поліції з Хмельницького
  • Того дня він встиг обмінятися повідомленнями із дружиною.
  • Вже за годину після цього чоловік загинув.
  • “Тату…Я не передам, як болить. Ти найкраща людина. У моєму серці назавжди”, - донька військового.

Батьки, сини, чоловіки та Герої. Українці, які гинуть на війні, віддають за перемогу найдорожче - власне життя. Цього тижня Хмельницький вже прощався із двома загиблими військовими - Андрієм Невиданчуком та Вадимом Гаврилюком. Вони захищали країну на Миколаївщині. Один нещодавно одружився, в іншого залишилося двоє маленьких дітей. 

Вже завтра, 23 липня, у Хмельницькому проводжатимуть в останню путь іще одного Героя - Миколу Фурмана. Йому було 47. Він загинув під Слов’янськом, на Донеччині. У чоловіка залишилося двоє дочок та дружина. За годину до своєї загибелі Микола встиг поспілкуватися з коханою у месенджері. 

“Крик за справжнім другом, якого вже ніколи не почую”

Новину про втрату рідні та знайомі Миколи сприйняли вкрай болісно та важко. Його донька написала у соцмережах: “Тату…Я не передам, як болить. Ти найкраща людина. У моєму серці назавжди”. 

Відео дня

Возможно, это изображение 1 человек, на открытом воздухе и текст «тату... ...я не передам як болить. ти найкраща людина.. моему серци назавжди.»

Колеги та друзі залишають слова співчуття дружині Валентині. Мовляв: “Крик душі, від злості від безсилля, від жалю, крик за справжнім другом якого вже ніколи не почую. Валя мої співчуття, вічна пам'ять!”

Микола Фурман був швагром хмельничанина Михайла. Чоловіки були достатньо близькими. Одне одного вважали братами. “Для моїх батьків він був сином, а для нас - братом”, - говорить Михайло. 

Хмельничанин каже: загиблий служив у колишній “міліції”. Тоді отримав звання старшого прапорщика. Згодом Микола Фурман звільнився. А після початку війни у 2014 році поновився на службі в поліції. Служив у підрозділі, що базувався біля Києва - батальйоні “Миротворець”. 

Сержант поліції загинув на блокпосту

Із 2014 року Микола Фурман захищав країну на Луганщині. Там він і перебував, коли росіяни розпочали повномасштабний наступ 24 лютого. Згодом військового на нетривалий час відпустили у відпустку. Він повернувся вже під Слов’янськ. 

У вівторок, 19 липня, росіяни обстріляли там блокпост. Старший сержант поліції Микола Фурман та іще один майор поліції загинули. 

Дружина загиблого повідомила: прощання із Миколою Фурманом відбудеться завтра, 23 липня, на Святослава Хороброго 5А, о 12 годині. Героя поховають на Алеї Слави у Раковому. 

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Віталій Муляр

    Нехай з Богом спочиває. Ми маємо завжди пам'ятати, що завжди є в боргу перед ними, дружинами та дітьми загиблих. Слава Україні!!!
  • Анна Фурман

    Вічна і світла пам'ять Герою.              Царство Небесне. Щирі співчуття рідним.
  • Майя Суховий

    Спочивай з Богом наш Ангел-захисник, уклін тобі до землі.

    Терпіння Мамі та рідним.

    Царство небесне та земля пухом!
  • Lidija Banashko

    уклін земний ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ГЕРОЇ не вмирають лиш па"яттю стають довічно

keyboard_arrow_up