Під Лисичанськом загинув Володимир Сова-Лісовець з Ярмолинець (ФОТО)

Під Лисичанськом загинув Володимир Сова-Лісовець з Ярмолинець (ФОТО)
  • Воїн загинув 30 червня 2022 року від ворожого обстрілу.

  • Герой служив у 8-му полку спецназу, мав нагороди.

  • Поховання відбулось в Ярмолинцях 2 липня.

  • Йому назавжди залишиться 33. 

Громада прощалась з Воїном 2 липня на центральній площі Ярмолинець. Сотні людей, які все підходили й підходили, море квітів, скупа чоловіча сльоза на щоках побратимів. 

Під час церемонії прощання оголосили про посмертне нагородження сержанта Володимира Сови-Лісовця відзнакою Президента України Володимира Зеленського. Також за дорученням Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного зачитали пам’ятний лист на знак глибокої вдячності за жертовне служіння полеглого захисника в лавах української армії.

Відео дня

“Сильний духом і тілом, кавалер ордена «За мужність» ІІІ ступеня, Володимир виріс у нашому селищі, навчався в школі № 2. На його молоді роки припав початок російсько-української війни, що триває вже дев’ятий рік. Тоді хлопець прийняв рішення захищати Україну і пішов на фронт добровольцем. З 2015 року служив у лавах Збройних сил України за контрактом. 

Володимир був зарахований до складу 8-го окремого полку спеціального призначення, підрозділи якого з 2014 року беруть участь в боях російсько-української війни, “ - з вдячністю та пошаною пишуть про військового на Фейсбук-сторінці Ярмолинецької ОТГ

Після масштабного російського вторгнення взимку 2022 року Володимир з побратимами виконував бойові завдання на Київщині (Київ, Буча), Донеччині, Луганщині. 30 червня під Лисичанськом воїн потрапив під ворожий  обстріл, отримав смертельне поранення. Захисникові було 33 роки.

Володимир запам'ятався як сильна особистість, він займався мотоспортом, захоплювався мисливством та рибалкою.

“Кращий з кращих! – так про Володимира відгукуються його бойові побратими. – Гордість полку. Надійний товариш, вірний своїй державі патріот. "

А в родинному колі Володимир був світлою та чуйною людиною. Люблячий чоловік і батько для дружини та 9-річної доньки. Міцне плече та підтримка для матері, брата і сестри.

Місцем останнього спочинку воїна стала Алея слави на новому кладовищі в Ярмолинцях. Світла пам'ять світлій людині.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (373)
  • Leonid Lytovchenko

    Царство небесне...
  • Анна Ковальчук

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ.🙏🙏🙏
  • Людмила. Атамановп

    Царство небесне та вічна пам'ять Герою.
  • Валя Рибчинська

    Вічна пам'ять герою

keyboard_arrow_up