Попрощалися з Назаром Макаренком, який служив у теробороні та загинув на війні (ФОТО)

Попрощалися з Назаром Макаренком, який служив у теробороні та загинув на війні (ФОТО)
  • Військовому було 25 років.

  • У нього залишилися дружина та син.

Хмельничанин Назар Макаренко загинув 25 травня. Стало відомо про це двома днями пізніше. Військовому було 25 років. Сьогодні, 29 травня, з Назаром Макаренком попрощалися у Хмельницькому. Віддати останню шану загиблому прийшли понад сотня людей. Серед них рідні, друзі, побратими, представники місцевої влади.

Назар Макаренко працював у спортивно-культурному центрі «Плоскирів». Там він керував секцією з тайського боксу та кікбоксингу.

— Ми всі запам’ятали його дуже світлою, щирою людиною, його поважали батьки, поважали колеги, діти. Це дуже велика втрата, — розповів культорганізатор «Плоскирова» Ольга Шевцова.

Відео дня

Нагадаємо, що Назар Макаренко навчався у хмельницькій школі №6. Директор Андрія Попик згадував його як відкритого та щирого учня. Батько Назара також був військовим. Після випуску хлопець вступив до Хмельницького національного університету. Також працював інструктором у спортивних центрах, відслужив строкову службу.

Після 24 лютого Назар Макаренко пішов до сил територіальної оборони разом зі своїм батьком. У загиблого військового залишилися дружина та маленький син.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (825)
  • Марія Наконечна

    Вічна Пам'ять Герою 🙏😢
  • Марія Данилишин-Рашко

    Вічна  пам,ять  Співчуття  рідним
  • Tanya van Schijndel

    Царство Небесне та світла, незгасна пам’ять Герою України, низький уклін і вічна слава!!! 🙏🙏🙏
  • Vita Fishchyk

    Вічна пам'ять і царство небесне.

keyboard_arrow_up