Пораненого військового із Шепетівського району нагородили почесним орденом

Пораненого військового із Шепетівського району нагородили почесним орденом
Тут і далі фото зі сторінки Олексія Глушакова
  • Владислав Іщук отримав поранення у боях за Ворзель. 

  • Через місяць президент нагородив його орденом “За мужність”. 

  • Але свою нагороду боєць отримав лише зараз. 

Дедалі більше військових із Хмельницької області удостоюються почесних нагород за відвагу та дії під час російсько-української війни. Нещодавно ще один захисник отримав свою довгоочікувану нагороду. Про це повідомив Олексій Глушаков, голова Шепетівської районної військової адміністрації. 

— Сьогодні виконав почесну місію, разом з начальником Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергієм Царуком, головою Ленковецької територіальної громади Юрієм Криворчуком, вручили відзнаку Герою з Шепетівщини — Іщуку Владиславу Вікторовичу, — написав посадовець. 

Відео дня

Владислав Іщук отримав поранення ще на початку повномасштабного вторгнення. 3 березня 2022 року він виконував бойове завдання біля селища Ворзель, Бучанського району. Там його і поранили. 

Через місяць після цього, 4 квітня 2022 року, Президент України Володимир Зеленський нагородив Владислава Іщука орденом «За мужність» ІІІ ступеня. За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі. Про це йдеться в Указі №212/2022. 

Та почесну нагороду вдалося вручити лише нещодавно. Днями її віддали захиснику. 

— Низько вклоняємося перед великим подвигом та неосяжною сміливістю наших захисників, що наближають омріяну Перемогу України! — написав Олексій Глушаков. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up