Представник “Команди Симчишина” став новим головою Хмельницької районної ради

Представник “Команди Симчишина” став новим головою Хмельницької районної ради

Приватний підприємець змінив на цій посаді Олександра Чорнієвича. 

У вівторок, 7 березня, на позачерговій сесії Хмельницької районної ради обрали нового голову. Ним став представник “Команди Симчишина” — 39-річний Богдан Цимбалюк. Про це повідомили на на сайті ради та в дописі на сторінці партії. 

За кандидатуру Цимбалюка проголосували 48 депутатів із 64. На сторінці політсили зазначили, що серед депутатів районної ради на сесії були присутні обранці, котрі на декілька днів повернулись із фронту, перебуваючи у складі Збройних Сил України. Однак, про кого конкретно йдеться не вказали. 

Фото зі сторінки "Команда Симчишина"

Нагадаємо, Богдан Цимбалюк змінив на цій посаді Олександра Чорнієвича, також представника із “Команди Симчишина”. Він очолював Хмельницьку районну раду впродовж двох років, а із грудня 2022 року достроково припинив повноваження. Подробиці такого рішення читайте за посиланням. 

Відео дня

Що відомо про Богдана Цимбалюка

На сайті Хмельницької районної ради зазначили, що Богдан Цимбалюк народився 12 травня 1983 року у Хмельницькому. У 2008 році закінчив приватний вищий навчальний заклад «Хмельницький економічний Університет», здобув базову вищу освіту за напрямом підготовки «Економіка і підприємництво».

Також він зареєстрований як фізична особа-підприємець. До обрання був головою депутатської фракції «Політична партія «Команда Симчишина» та членом постійної комісії з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та агропромислового розвитку.

Крім того, згідно з даними сайту “YouControl”, Цимбалюк є співзасновником однойменної з партією громадської організації “Команда Симчишина”. Зазначимо також, що раніше Богдан Цимбалюк був помічником депутата міськради від «Свободи» Олега Гунька. 

Читайте також: Голову Хмельницької райради Чорнієвича усунули з посади. Яка причина

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • читач34

    Молодий -здоровий- кров з молоком! І ще досі не мобілізували? Тільки за інвалідами чатують ,яким під 60?! Симчишин прикрив?
  • Freer

    А де їх Тагнибок?
  • Pavel Kondrashov

    Павуки розмножуються.
  • Маріна Фурман

    Вибираєм  своїх

keyboard_arrow_up